logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Pukkiklassikko skulataan ensi lauantaina!

VUODEN VIIHDYTTÄVIN LÄTKÄSHOW KOKO PERHEELLE!

Nordenskiöldinkadulla pelataan lauantaina 21.12. kaikkien aikojen kovin lätkäshow, Pukkiklassikko. Massiivisessa tapahtumassa kohtaavat Pietarinkadun Oilers ja Liiga Stars, ja hyväntekeväisyyskohteena on Uusi Lastensairaala 2017 –hanke.

Harvoin on mahdollisuus nähdä jäällä Kapteeni Peltosen poikineen, Hexi Riihiranta, Simo Saarinen, Iiro Järvi, Allu Lähteenmäki & muita staroja. Nyt he ovat kimpassa Liiga All-Star joukkueessa ja tavattavissa hallilla.

HIFK-TV haastatteli tapahtuman tiimoilta IFK:n markkinointijohtaja Roland Carlssonia, Uusi Lastensairaala 2017 –yhdistyksen puheenjohtaja Anne Berneriä, Liigan yhteysjohtaja Jarmo Koskista ja Pietarinkadun Oilersin kunniapuheenjohtaja Mato Valtosta.

Skaffaa liput Lippupalvelusta.

Voit itse päättää lipunoston yhteydessä, millä summalla haluat tukea Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta. Lipun hinta: 11,50 / 22,50 / 53,50 €. Em. hinnat sisältävät Lippupalvelun minimitoimitusmaksun. Liput ovat numeroimattomille paikoille.
VIP-lippu sisältää Tex-mex-ruokailun ja ruokajuoman Pukkiklubilla eli Nordiksen Petoklubilla. Pukkiklubilla vierailee myös tähtivieraita ja luvassa on myös muuta ohjelmaa. Voi hankkia VIP-liput Lippupalvelun kautta yllä olevaa linkkiä klikkaamalla.

Aitiohinta sisältää liput, aitiovuokran ja voimassa olevan arvonlisäveron.
Koko perheen kiekkotapahtuma alkaa lauantaina 21.12. kello 14.00. Nordiksen käytävillä on mm. minikonsertteja, lämärikisaa ja kumppaneiden ständejä. Jäällä Team Oilers vs Liigan Kumppanit -peli. Kello 16.00 alkaa varsinainen show, jonka kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. ”Peli” sisältää lätkää, musaa, trikkejä ja paljon muuta.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset