logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Puustinen: Tänään palataan voittokantaan

Puustinen luottavaisin mielin.

IFK:n kultakypärä Juuso Puustinen on kerännyt viidessä pelaamassaan ottelussa tehot 0+6. Maalinteosta mies ei kerro ottavansa paineita, vaan suuntaa kaiken energiansa siihen, että joukkue voittaa. Onnistumiset ja tuloksenteko ovat seurausta oikeiden asioiden tekemisestä. Tänään vastassa on Blues, joka yllätti stadilaiset sarja-avauksessa. Nordenskiöldinkadun käytävillä leijailee vahvasti popcornin ja takaisinmaksun tuoksu.

Puustinen puhkui aamujäiden jälkeen pelihaluja ja voitontahtoa.

– Hyvä fiilis, ollaan käyty paljon asioita läpi alkuviikon aikana ja ollaan saatu hyvin muokattua sitä pelisuunnitelmaa, millä lähdetään tänään illalla kaatamaan Bluesia. Aamujää meni hyvin, meininki oli hyvä ja raikas. Täysin luottavaisin mielin illan suhteen, uskon että tulee hyvä peli ja selviydytään voittajina, Puustinen täräytti heti kärkeen.

Sarja-avauksessa Bluesilla oli yksi ottelu alla ja tämä näkyi parempana valmiutena pelaamiseen. Tänään lähtökohdat ovat toisenlaiset.

– Kyllä minä luulen, että silläkin oli vähän tekemistä. Tänään tulee ihan eri peli, on muutamia pelejä saatu alle ja meidän peli on mennyt siitä paljon eteenpäin. Uskon kyllä, että voitetaan tänään

Muutaman pelatun kierroksen jälkeen Puustinen arvioi oman pelin kaipaavan tasaisuutta.

– Pelaaminen on ollut pikkuisen ailahtelevaa, joissakin peleissä olen pystynyt auttamaan joukkuetta paremmin ja joissakin vähän huonommin. Loppujen lopuksi sillä ei ole kuitenkaan mitään väliä kuka ne tehot tekee, tärkeintä on saada joukkue voittamaan.

Kultakypärä sanoo, ettei kanna repussaan maalittomuuden painavaa taakkaa. Fokus on omassa tekemisessä ja joukkueen auttamisessa.

– Pyrin auttamaan joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin, oli se sitten taklauksia, syöttöjä tai laukausten blokkaamista. Kaikki auttaa joukkuetta ja uskon kyllä, että ne maalitkin sieltä tulee. Saadaan esimerkiksi hyvän karvauksen myötä luotua paikkoja ja uskon, että sitä kautta niitä paikkoja tulee minullekin, mailataituri totesi luottavaisena.

IFK-Blues tänään klo 18.30. Tervetuloa seuraamaan Puustisen ja kumppanien edesottamuksia.

Näytä kaikki uutiset