logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Söderholmin esimerkillä Lappeenrantaan

SaiPa – IFK klo 18.30

IFK-kapteeni Toni Söderholm näytti kolmannen erän tahtomaalillaan torstaina, että kaikki on mahdollista, kunhan siihen vain uskoo tarpeeksi. ”Söde” vei kiekon omalta siniseltä toiseen päätyyn asti ja lopulta verkossa oli kiekon lisäksi SaiPa-pelaaja – maalin siirtyessä pois paikaltaan ja Söderholmin itse jäädessä SaiPa-veskarin alle. IFK-maali vailla vertaa, ja tänään lähdetään siitä, että sunnuntaina pelataan Stadissa.

Päävalmentaja Raimo Summanen on pistänyt kokoonpanon uusiksi kovalla kädellä. SaiPan nuorekkaan vapautuneeseen peliin pyritään vastaamaan puolustavammalla jengillä. Eilen maalinteossa onnistunut Arttu Luttisen ketju on tänään ykkösnyrkkinä ja kultakypärä Joakim Eriksson saa tähän matsiin uudet laiturit. Vasemmalle puolen tulee suoraviivainen Thomas Nykopp ja oikeaan laitaan Eero Somervuori.

Jenkkihyökkääjä Corey Elkins saa laidoilleen pikakiitäjä Toni Leinosen ja Niko Piiparisen, joka esiintyi viime lauantaina edukseen Kisapuiston kuumassa illassa.

Joni Töykkälä jatkaa haalariosaston keskellä ja saa työkavereikseen Roope Talajan ja Jari Sailion. Hämmentämisestä tunnettu Sailio on playoff-peleissä kuin kala vedessä, ja tietää mitä voittaminen vaatii tiukassa paikassa.

Torstaina paraatipelastuksiin venynyt Joni Ortio jatkaa tolppien välissä, edessä olevat puolustajat ovat vaihtaneet keskenään paikkoja. Pakkiparit ovat tänään muodossa: Söderholm-Klubertanz, Järventie-Melart ja Varakas-Jokela.

Ottelusta sivussa

Joël Perrault, Markus Granlund, Mikko Kurvinen, Ville Peltonen, Micke-Max Åsten, Christian Silfver, Juuso Salmi, Mika Hannula, Kristian Tuohilampi ja Siim Liivik.

Kokoonpano

Näytä kaikki uutiset