logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Summanen: Enemmän taklauksia

IFK-Tappara klo 18.30

IFK lähtee illan puolivälieräpeliin selkä seinään vasten, sillä Tappara johtaa ottelusarjaa numeroin 3-0. Sarja on siis katkolla ja välieräpaikka vaatii IFK:lta neljän pelin voittoputken. Niistä ensimmäistä lähdetään hakemaan tänä iltana pienten muutosten avulla. Lauantain ottelussa Tampereella IFK pisti Tapparan todella koville, eikä ollut tasakentällisin pelattaessa ainakaan huonompi joukkueista. Silti tänään pitää pistää astetta paremmaksi, jotta ottelusarja jatkuu keskiviikkona. IFK:n valmennusjohto peräänkuuluttaa tänään pelaajilta kovaa tunnetasoa ja sen saavuttamiseen on yksinkertainen keino.

– Taklausten määrän täytyy lisääntyä ja sitä kautta tunnetason pitää nousta. Lisäksi molempien maalien edustalla pitää olla kova. Voittaminen vaatii näitä muutoksia, päävalmentaja Raimo Summanen sanoo.

– Meidän täytyy tänään ottaa kaikessa tekemisessä aloite käsiimme.

Pelaavaa kokoonpanoa on muutettu hieman lauantaista. Iiro Pakarinen, Eero Somervuori, Thomas Nykopp ja puolustaja Martti Järventie ovat sivussa ja heidän paikoillaan pelaavat lauantaina huilivuorossa olleet Kimmo Kuhta, Roope Talaja, Niko Piiparinen ja Mikko Kurvinen.

– Olemme kierrättäneet pelaajia koko tämän kahden kuukauden ajan, että saamme aina tuoreita jalkoja kaukaloon. Sama jatkuu tänään.

IFK:n kokoonpanon löydät täältä. Tikettejä myy Lippupalvelu.

Näytä kaikki uutiset