logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Summanen: Tämä on suuri mahdollisuus

Loukkaantumiset tietävät näytönpaikkoja muille pelaajille.

Sairastuvalla riittää vilinää, mutta se tietää sitä, että monella pelaajalla loistava näytönpaikka. Joukkue lähti kauteen leveällä pelaajamateriaalilla ja loukkaantumissuman keskellä vastuuta jakautuu useammalle pelaajalle.

– Tämä on suuri mahdollisuus meidän pelaajillemme. Tämän illan kokoonpanossa on paljon pelaajia, joilla on nyt loistava tilaisuus onnistua, päävalmentaja Raimo Summanen sanoo.

– Alun perin kaavailtu ykköskokoonpano ei ole ollut yhdessä vielä otteluakaan. Mutta meidän tehtävä on valmentaa niitä pelaajia, jotka ovat terveinä, eikä miettiä niitä, jotka ovat loukkaantuneina.

Illan vieraspeliin Ilvestä vastaan IFK saa kaukaloon sairastumisen takia torstaina sivussa olleet keskushyökkääjät Matti Kuparisen ja János Hárin.

Puolustuksessa Tommy Wargh palaa kaukaloon ja lainasopimuksella IFK:ssa pelaava Henrik Forsberg jatkaa kokoonpanossa. Maalilla aloittaa Antti Ore, joka piipahti Mestis-seura HCK:ssa hakemassa pelituntumaa. Ore pelasi HCK:n maalilla kaksi ottelua ja tuloksena oli kaksi nollapeliä.

Ottelun televisioi Nelonen Pro ja selostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

IFK:n kokoonpano

Näytä kaikki uutiset