logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tänään Tappara himassa

IFK-Tappara klo 18.30

Puolivälieräsarja alkoi vierastappiolla Tapparalle keskiviikkona ja tänään tasoitetaan puntit Nordenskiöldinkadulla. Ensimmäinen matsi jätti paljon toivomisen varaa, petolauma ei saanut itsestään kaikkia irti ja Tappara puristi voiton päätöserän kahdella maalillaan.

Voittomaaliksi jäänyt 2–1-maali puhutti Hakametsän käytävillä kahdestakin syystä. Ville Niemisen kaatumisesta vihelletty jäähy tuli heppoisin perustein ja Tuukka Mäntylän viivasta lähteneen vedon ohjasi sisään Jarno Koskiranta, mitä IFK-pelaajat protestoivat korkeana mailana. Tuomaristo oli vahvasti sitä mieltä, että kiekko meni suoraan sisään, eikä korkeaa mailaa edes kyseenalaistettu ja maali merkittiin Mäntylän nimiin. Otteluvalvojan näkemyksen mukaan Koskiranta ohjasi kiekon sisään, mutta maila ei ylittänyt ylärimaa, vaikka Mäntylän siniviivakuti omiin korkeuksiin viivasta lähtikin. Maali mikä maali, vaikka tapahtumaketju ei mennytkään kuin Strömsössä.

Kolmas osuma oli todellinen playoff-maali. Tappara-pelaaja Elmeri Kaksonen liukui maalivahti Joni Ortion päälle, eikä Ortiolle jäänyt mitään mahdollisuuksia torjua paluukiekkoa. Tilannetta edelsi IFK:n heikko viisikkopuolustaminen, eikä Kaksosen olisi pitänyt edes päästä laidalta vapaaksi.

Maalit ratkaisevat ja Tappara otti ansaitun voiton ensimmäisessä kohtaamisessa. IFK sai lopussa hyvän painostuksen aikaan ja summerin jälkeen nähtiin perinteiset nokkapokat, millä haettiin asetelmia tämänpäiväiseen peliin.
IFK-valmennus analysoi ottelun ja tekee tarvittavat korjausliikkeet illan matsiin, mistä kelpaa vain voitto. Odotettavissa on, että Petoluolaan luistelee tänään erinäköinen joukkue. Tästä se lähtee.

Kokoonpano julkaistaan iltapäivällä

Lipunmyynti

Tappara-matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi tästä. Ovimyynti alkaa klo 16.30. Punaista på ja ääntä kohti!

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen selostaa Tappara-matsin Metron taajuuksilla klo 18.20 alkaen. Hakki Hagman mukana ennen ottelua ja erätauoilla. Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissä www.metrofm.fi

Tulosseuranta

Matsin voi katsoa myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset