live
0-0

Valtanen: Kohtuutta kirjoitteluun

IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen vastaa hifk.fi-toimituksen kysymyksiin päävalmentaja Raimo Summasta koskevasta uutisoinnista.

Jukka, IFK:n päävalmentaja Raimo Summanen joutui viimeksi tänä aamuna kovan kritiikin kohteeksi Iltalehdessä. Hänet nimettiin syyksi siihen, että IFK:n joukkueen rakentaminen on tapahtunut hitaammin kuin joinakin aiempina vuosina. Miten reagoit artikkeliin?

– On tietysti hienoa, että IFK:sta puhutaan ja kirjoitetaan, mutta jossain kulkee raja. Liika on liikaa. Summanen on joutunut usein negatiivisen julkisuden kohteeksi. Joskus siihen on kieltämättä ollut aihetta, mutta yleensä ei.

– Viimeksi tänään nähty julkisuus on ollut lähes vainoamista. Jos tässä on takana jotain henkilökohtaista, se ei saisi näkyä kirjoituksissa.

Vaikuttaako tällainen kirjoittelu siihen, miten IFK suhtautuu tiettyihin tiedotusvälineisiin tai yksittäisiin toimittajiin?

– Ei vaikuta. Toivon vain, että kohtelu on reilua ja tasapuolista. Jos kritiikkiin on aihetta, sitä saa ja pitää tulla, mutta sitä en siedä, että joku IFK-perheen jäsen joutuu henkilökohtaisen ajojahdin kohteeksi.

Näytä kaikki uutiset