live
0-0

DeSantis: Tunnelma on varmasti hyvä tänään

IFK:n perjantainen reissu Raumalle osoittautui tyhjäksi arvaksi. Raitapaitojen hahmon ottanut Rouva Fortuna hymyili kotijoukkueelle tarvittavan määrän ja koko pistepotti jäi Äijänsuolle. Joukkue palasi myöhään yöllä Stadiin, harjoitteli aamulla kevyesti ja suuntasi kaiken energiansa illan kotipeliin.

Stadilaisten ainokaisesta vastannut Jason DeSantis harmitteli tappiota, joka tuli hyvän peliesityksen jälkeen.

– Pelasimme hyvin, pitää ottaa ne hyvät asiat mukaan tämän illan peliin. Tämä on kolmas peli neljään päivään, keskitytään olennaiseen ja unohdetaan kaikki turhat hienoudet, DeSantis sanoi pelipalaverin jälkeen.

Vaihteleva tuomarityöskentelyn taso ei ole uusi asia jääkiekossa ja erityisesti ”kotiyleisön paineen vuoksi” vieraissa pitää pystyä pelaaman niin hyvin, ettei yksittäisillä, heikoilla vihellyksillä ole vaikutusta lopputulokseen.

– Kaikki vihellykset eivät olleet linjassa, mutta se kuuluu jääkiekkoon. Meidän pitää unohtaa asia ja mennä eteenpäin, DeSantis totesi korrektisti, vaikka viime matseissa poikkeuksellisen monta väärää tuomiota onkin nähty.

IFK ja Ässät kohtaavat tänään myöhäisottelussa ja DeSantis uskoo tämän tuntuvan myös hallin tunnelmassa.

– Odotan innolla peliä, tunnelma on varmasti hyvä tänään.

IFK-Ässät klo 18.30. Liput Lippupalvelusta.Hallin ovimyynti aukeaa 2 tuntia ennen ottelua. Tervetuloa kannustamaan IFK voittoon!

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset