logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Husso: Ehkä jännittää enemmän kuin normaalisti

Armeijaa käyvä Ville Husso pelaa tänään IFK:n maalilla Bluesia vastaan.

IFK kohtaa tänään kauden ensimmäisessä harjoituspelissään Bluesin. IFK:n maalilla pelaa Ville Husso, joka on viettänyt kesää treenaten ja armeijassa aamukampaa nyppien. Viime viikko sujui Padasjoella metsäleirillä, mutta tällä viikolla hän on päässyt harjoittelemaan joukkueen mukana. IFK pelasi edellisen matsinsa maaliskuussa, joten on selvää, että jätkät haluavat päästä jo takaisin tositoimiin.

– Hienoa päästä tänään pelaamaan. Uusia jätkiä on aika monta ja on nastaa nähdä, miten me aletaan sulautua yhteen, Husso kertoi.

– Eihän tässä olla päästy moneen kuukauteen pelaamaan ja ehkä jännittää vähän enemmän kuin normaalisti. Eka peli on aina eka peli.

Armeija on pitänyt kesäkuussa NHL:ään varatun Husson kiireisenä, mutta 19-vuotias IFK-vahti näyttää olevan erittäin hyvässä kondiksessa. Sotkussa ei ole tullut ahmittua munkkeja, ja niitä tutummaksi ovat tulleet Santahaminan lenkkipolut.

– Intissä on hyvät punttisali- ja lenkkeilymahdollisuudet. Ihan hyvässä kunnossa ollaan ja uskon, että pystyn pelaamaan paljon tälläkin kaudella.

Husso on viihtynyt armeijassa melko hyvin, mutta uran vaihtamista hän ei sentään ole pohtinut.

– Kasarmilla viihtyy, mutta metsäleirit eivät ehkä ole ihan minun hommani. Ehkä mä satsaan kuitenkin tähän jääkiekkoilijan uraan, Husso sanoo virnistäen.

Illalla on vastassa Blues, joka on IFK:lle erittäin tuttu vastustaja. Husso uskoo, että vastaan tulee tiukasti hommia tekevä ja kovaa pelaava joukkue.

– Kyllä me sitä peliä lähdetään voittamaan. Vaikka pisteitä ei ole jaossa, kyllä voitto maistuu aina.

IFK:n kokoonpano

Illan matsi pelataan Kauniaisten jäähallissa alkaen kello 18.30. Ottelu on loppuunmyyty. Parkkitilaa on niukasti, joten IFK suosittelee saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä. Reitin ja aikataulut voit tsekata täältä.

Näytä kaikki uutiset