live
0-0

IFK haastaa sarjaa johtavan Kärpät

IFK-Kärpät kello 18.30.

IFK:n vieraaksi saapuu Nordiksen ensimmäisessä olympiatauon jälkeisessä ottelussa sarjajohtaja Kärpät. IFK lähtee runkosarjan loppurutistukseen sijalta kymmenen, joskin matkaa vain kuudenteen sijaan on vain kolme pistettä.

Ottelu on joukkueiden viides keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Kärpät voitti IFK:n syyskauden kahdessa pelissä. IFK kuittasi voiton vuodenvaihteen jälkeen Nordiksella numeroin 4–1 ja Kärpät voitti kotonaan tammikuun lopussa 4–2. Tämän kauden ottelut ovat siis Kärpille 3–1.

Viime kausina IFK on ollut joukkueiden keskinäisissä peleissä selvästi niskan päällä. Kolmella edelliskaudella pelatuista 13 ottelusta IFK voitti kymmenen. Syksystä 2010 lähtien pelatuissa keskinäisissä otteluissa IFK:n paras pistemies on ollut Ville Peltonen (5+9=14) ja Kärppien tehokkain on ollut Ivan Huml (2+7=9). IFK saa otteluun mukaan lähes kuukauden peleistä sivussa olleen Juuso Puustisen.

Kärpät palasi olympiatauolta jo eilen, kun joukkue voitti vieraissa SaiPan 3-0.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 12. Ottelu alkaa kello 18.30.

Liput otteluun voit skaffata Lippupalvelusta ja matsin radioselostuksen voit kuunnella tuttuun tapaan Metro FM:n taajuudella.

Illan otteluisäntä on Amway.

Näytä kaikki uutiset