IFK jäi maaleitta keskiviikkoillan pelissä

IFK-Tappara 0-2 (0-1, 0-1, 0-0)

IFK:n ja Tapparan peli ei tarjonnut tänään suuria ilonhetkiä kotiyleisölle. IFK:lla oli vaikeuksia saada pelistä otetta ja huolellisesti puolustanut vierasjoukkue teki IFK:n lähes voimattomaksi läpi ottelun.

Ensimmäinen erä oli melko tasaista vääntöä, mutta erän lopussa IFK joutui alivoimalle ja vastustaja hyödynsi tilaisuuden välittömästi. Toiseen erään lähdettiin 0-1-tappiolukemissa.

Toisen erän puolivälissä IFK joutui pelaamaan kahden miehen alivoimaa, kun ensin Ville Peltonen joutui jäähypenkille huitomisesta, jonka jälkeen vain puoli minuuttia tästä Corey Elkins löi kiekon omalta alueelta päätyverkkoon. Tappara pääsi jälleen rokottamaan ylivoimalla ja iski taululle loppunumerot 0-2.

Kolmannessa erässä IFK oli paremmin hereillä ja sai luotua muutamia hyviäkin maalipaikkoja. Hienon ottelun jälleen pelannut maalivahti Joakim Lundström vedettiin loppuminuuteilla pois maaliltaan ja kavennusta haettiin kuudella kenttäpelaajalla. Kiekot eivät tänään kuitenkaan pomppineet IFK:lle ja pisteet matkasivat Tampereelle.

Seuraavan matsin IFK pelaa perjantaina kun se matkaa Raumalle Lukon vieraaksi.

Stadissa pelataan jälleen lauantaina kun Porin Ässät saapuu vierailulle. Lippuja otteluun voit skaffata Lippupalvelusta.

Illan otteluisäntänä Tappara-pelissä oli HK.

Ennen ottelua kapteeni Ville Peltonen palkittiin 400 liigaottelun merkkipaalun saavuttamisesta. Peltonen palkittiin myös joulukuun Autoasi-pörssiykkösenä. Peltonen oli joulukuussa Liigan tehokkain pelaaja tehtyään kahdeksassa ottelussa tehopisteet 4+6=10.

IFK onnitteli ennen pelin alkua nuorten maailmanmestaruuden voittaneita seuran kasvatteja Ville Hussoa ja Mikko Vainosta, sekä koko MM-kultajoukkuetta.