logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK joutui tyytymään pisteeseen Tampereella

Tappara-IFK 2-1 vl. (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 1-0)

Sitkeä taistelu ei tuottanut yhtä sarjapistettä enempää vieraspelissä Tampereella. Isäntäjoukkue Tappara kuittasi lisäpisteen voittomaalikisassa, kun maanantaina ryhmään liittynyt Jukka Voutilainen osui kaksi kertaa. Jälkimmäisessä maalissa Voutilaisella kävi aivan kauhea hillo, sillä kiekko karkasi häneltä harhautuksessa, mutta lipui Ville Husson patjan alta maaliin. IFK:n ainoan maalin voittomaalikisassa teki János Hári.

Tappara siirtyi 1-0-johtoon avauserän alussa, mutta ei pystynyt koko ottelussa lisämaalien tekoon IFK:n puolustaessa tiiviisti ja uhrautuvasti omaa maaliaan. IFK tasoitti toisen erän alussa, kun Corey Elkins teki hyökkäyspään kiekonriiston jälkeen upealla rannelaukauksella kauden 11. maalinsa.

IFK:lla oli paikat ratkaista ottelu voitoksi kolmannen erän lopussa, mutta maalinteko ei onnistunut muutamista hyvistä mestoista huolimatta.

IFK laittaa uutta matoa koukkuun heti torstaina, kun tällä kaudella kuumaksi kilpakumppaniksi noussut Blues saapuu kylään Stadiin. Flabat matsiin voit skaffata täältä. Ja nyt kun ilmat ovat lämmenneet, ei tarvitse enää bulia rotsia, jos dallaa Nordikselle.

Ottelun tilastot

Maalikoosteeseen pääset alla olevasta linkistä.

Näytä kaikki uutiset