logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

IFK:lle murskavoitto – Ikoselle ja Puustiselle kaksi maalia

IFK-Sport 7-1 (1-1, 2-0, 4-0)

Vierasjoukkue Sport piinasi pitkään IFK:ta, mutta toisen erän lopun maalit ja kolmannen erän tulitus varmistivat IFK:lle liigakauden kolmannen voiton. Juuso Puustinen ja Jasse Ikonen tekivät IFK:lle kaksi maalia mieheen. Savolaiskaksikko pisti hyrskynmyrskyn ja kasvatti IFK:n voittoputken kaksi CHL-voittoa mukaan lukien viiden matsin mittaiseksi.

– Ei me etukäteen päätetty, että tänään laitetaan hyrskynmyrskyn, mutta kyllähän sitä joka pelissä yritetään, sanoi Ikonen, jonka pistesaldo pelistä oli 2+2.

– Tänään on poikani yksivuotissynttärit, joten kyllä sekin ehkä antoi vähän ylimääräistä latausta.

IFK aloitti pelin erittäin vahvasti ja siirtyi avauserän puolivälissä 1-0-johtoon Matti Kuparisen upealla ylivoimamaalilla. Sport sai juonesta kiinni ja tasoitusmaali syntyi juuri ennen erätaukoa.

Toinen erä oli tasainen, mutta erän lopulla IFK osui kaksi kertaa tolppien väliin. Thomas Nykopp ja Puustinen olivat maalintekijät. Päätöserässä Sportin peliote repsahti ja IFK pääsi tykittämään neljä maalia.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran IFK hyppää kaukaloon torstaina Espoossa ja seuraava kotiottelu on vuorossa ensi lauantaina. Silloin vietetään IFK-päivää. Jalkapallossa IFK kohtaa Hakan Olympiastadionilla kello 16.00 ja kello 18.30 IFK pelaa Nordiksella Ässiä vastaan.

Tsekkaa IFK-Sport-matsin maalikooste alla olevasta videosta.

Näytä kaikki uutiset