logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kärkipelissä Nordiksella vastassa KalPa

IFK-KalPa tänään alkaen kello 17.00

Nordiksella nähdään tänään huippumatsi, kun IFK saa vieraita Kuopiosta. Kovassa kurssissa alkukaudella ollut KalPa on kuin eri joukkue vuoden takaiseen verrattuna. Myös IFK on vahvassa iskussa, sillä joukkue on kaatanut kaksi Liigaan suosikkina lähtenyttä ryhmää viikon sisällä. Lukko kaatui kotona viime lauantaina ja Kärpät vieraissa tiistaina.

Historian valossa KalPa on ollut IFK:lle erittäin kova vastustaja. Kovaan luistelutempoon ja kiekonhallintaan nojaava pelitapa on ollut myrkkyä IFK:lle ja KalPa on voittanut valtaosan tämän vuosikymmenen keskinäisistä otteluista.

IFK:n kultakypärä on laitahyökkääjä Jasse Ikonen tehoilla 4+3=7. Samassa pistemäärässä, mutta vähemmän maaleja tehneenä on Tomas Zaborsky (1+6=7). Ikonen ampui tiistaina Oulussa IFK:n voittomaalin rankkarikisassa.

IFK:sta sairastuvalla on vain kapteeni Toni Söderholm. Hänen toipumisaikataulunsa on tällä hetkellä auki.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 13.00.

Lippuja otteluun voit skaffata Lippupalvelusta. Otteluun on myynnissä perhelippupaketteja, joista löydät lisätietoa täältä.

Ottelussa on runsaasti oheisohjelmaa. Hallin ulkopuolella on kello 14.00 lähtien Xbox-rekka, jossa voit on mahdollisuus tutustua Xbox Onen ominaisuuksiin ja testata hittipeliuutuudet. Hallin puolella voitte käydä tapaamassa IFK:n pelaajia A-sisäänkäynnin vieressä. Pelaajat ovat paikalla molemmilla erätauoilla. Hupipuisto SnadiStadin hahmot Foxy ja Friidu ovat myös mestoilla.

Näytä kaikki uutiset