live
0-0

IFK:lle tappio voittomaalikisassa

Blues-IFK 3-2 vl. (1-0, 1-2, 0-0, 0-0, 1-0)

Täysi pistepotti oli tarjolla tammikuun tasauksen jälkimmäisessä pelissä Espoossa. Vaisun avauserän jälkeen IFK hallitsi peliä, mutta ratkaisumaaleja ei saatu runnottua sisään lukuisista paikoista huolimatta. Jatkoajalla IFK pääsi skulaamaan kahdesti ylivoimalla, mutta Jani Nieminen Bluesin maalilla kesti tulituksen.

IFK:n maalintekijät olivat János Hári ja Jason DeSantis. Hárin tasoitusmaali 1-1:een syntyi toisen erän ensimmäisellä minuutilla ja DeSantis vei IFK:n johtoon kolme ja puoli minuuttia myöhemmin. Jasse Ikosella oli loistava mesta tykittää IFK kahden maalin johtoon juuri ennen matsin puoliväliä, mutta lämäri ei uponnut verkkoon.

IFK sai viikonlopun kahdesta pelistä yhteensä kolme pistettä ja piti sijoituksensa sarjataulukon viitosena. Jos kiekko perjantain kotipelissä Bluesia vastaan pomppi suotuisasti, lauantaina IFK:n peliesitys oli ensimmäistä kymppiä lukuun ottamatta jämäkkä ja työmäärän perusteella olisi voinut tulla pari pomppua lisääkin.

– Vielä kovemmalla työllä olisi ne pomput pitänyt tänään ansaita, kommentoi kakkosvalmentaja Joonas Tanska pelin jälkeen.

Joukkueella on edessään nyt neljän päivän pelitauko. Seuraavan kerran IFK hyppää askiin torstaina, jolloin Nordiksella tulee vastaan HPK. Flabat matsiin voit skaffata täältä.

Blues-ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset