live
0-0

Kiitos HIFK Fan Club

IFK:n Fan Club juhli tänään 25-vuotista taivaltaan tavalla, joka sai kaikki IFK-perheen jäsenet tuntemaan vilpitöntä ylpeyttä. Te olitte IFK:n tukena koko ottelun ajan ja etenkin niillä hetkillä, jolloin joukkue kaikkein eniten teidän kannustustanne tarvitsi.

Voitettiin tai hävittiin, se on toisarvoista tällaisina hetkinä. Tärkeintä on yhtenäisyys, tunne ja se, että me saimme kokea tämänkin illan tapahtumat yhdessä. Haluan kiittää teitä siitä, että olette kaikkien näiden vuosien ajan olleet IFK:n tukena, hyvillä ja vaikeilla hetkillä.

Erityisen paljon kiitosta ansaitsee se, että vaikka vaikeita hetkiä on ollut ja on varmasti jatkossakin tarjolla, te olette aina pitäneet päänne pystyssä.

Tiedän, että ei ole herkkua palata pimeänä arki-iltana landelta himaan tappio niskassa. Jää liian usein sanomatta ääneen kuinka paljon arvostamme sitä vaivaa, mitä te ottelukierros toisensa jälkeen näette päästäksenne paikan päälle katsomaan ja kannustamaan.

IFK:n suuruus ei perustu vain siihen, että meillä ovat pelanneet Suomi-kiekon legendat, kuten Matti Hagman, Pepe Lehtonen, Hexi Riihiranta ja Ville Peltonen. Kyse on myös siitä, että missä ikinä pelaammekaan, oli se sitten tiistai-illan matsi Raumalla tai CHL-peli Fribourgissa, katsomossa on aina punaista. Ja erityisesti, IFK-fanit tunnetaan laajalti iloisina, asiantuntevina, urheilua, jääkiekkoa, vastustajaa ja vastustajan faneja kunnioittavana ryhmänä. Se on muuten aika harvinaista se.

Kiitos. Pitäkää hyvät bileet.

Kunnioittaen, Timo Everi

Näytä kaikki uutiset