logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Klassikkopeli illalla Nordiksella – Ässät vierailulle

IFK-Ässät tänään alkaen kello 18.30.

Tänään IFK-päivän iltana nähdään Nordiksella huippumatsi, kun toinen perinteikäs Liigajoukkue Ässät saapuu vierailulle Stadiin. Kyseessä on liiga kärkikamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden pirteästi.

Kotijoukkue IFK pelasi viimeksi torstaina, eikä silloinkaan vieraspelireissaaminen päässyt rasittamaan, sillä joukkue kohtasi Bluesin Espoossa. Ässät pelasi eilen kotonaan Tapparaa vastaan ja lähtee tänään puoliltapäivin dösällä kohti Helsinkiä. IFK:lle peli on neljäs seitsemässä päivässä.

IFK:n kokoonpano julkaistaan alkuiltapäivällä. Ykkösmaalivahti Ville Husson tilanne on vielä auki. Hän loukkaantui torstain pelissä ja joutui jättämään matsin kesken. Joukkueen kapteeni Toni Söderholm on edelleen sivussa loukkaantumisen takia.

IFK-päivänä sinulla on mahdollisuus tutustua koko seuran toimintaan Bolliksella klo 12.00-15.00 ja nähdä kaksi huippumatsia. Futiksen Ykkösessä IFK pelaa Hakaa vastaan Olympiastadionilla kello 16.00, jonka jälkeen voi siirtyä Nordikselle IFK-Ässät-peliä seuraamaan.

IFK:n kausikortin haltijat voivat hankkia KSB-Sportista ennakkoon lippuja futismatsiin seitsemän euron hintaan. IFK-Ässät-matsiin lippuja myy Lippupalvelu.

Näytä kaikki uutiset