logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kolleilla ratkaisun hetket tämän viikon kotimatseissa

Do or die.

Kollit pelaa ASM-Liigan runkosarjan viimeisellä viikolla elämästä ja kuolemasta. Jengillä on kolme ottelua aikaa pelata itsensä viimeiseen Villi Kortti –paikkaan oikeuttavalle kymmenennelle sijalle. Tilanteen tekee erityisen kutkuttavaksi selän takana vaanivan Lukon hönkiminen vain pisteen päässä. Nyt on pakko napsia voittoja tai kausi loppuu ennenaikaisesti jo sunnuntaina.

Snadisti helpotusta kiperään tilanteeseen tuo kohtuullisen mukava loppuohjelma. Kollit saa pelata kaikki kolme matsia himalodjussaan Elisa Areenalla.

Keskiviikkona vastaan tulee Villi Kortti –kierroksen kotiedusta tappeleva HPK, joka on kellistänyt Kollit kauden molemmissa aiemmissa kohtaamisissa. Kiekko tippuu jäähän klo 18:30.

Lauantaina vieraaksi saapuu pudotuspelihaaveensa menettänyt SaiPa, jonka stadilaiset ovat hoidelleet kuluvalla kaudella jo viidesti. Kuudes voitto olisi tähän mestaan ihan all right, kuten sanonta kuuluu.

Sunnuntain päätöskierroksella taistellaan viimeisistä pojoista Pelicansin kanssa. Lahtelaisia vastaan kauden otteluvoitot ovat tasan 1-1. Viikonlopun molemmat kamppailut starttaavat Sotshista huolimatta tasan klo 16:00.

Nyt jos koskaan Kollit tarvitsee koko IFK-perheen tukea. Hinaa itsesi Elisa Areenalle, pistä punaista päälle ja anna kannustuksesi kuulua. Flabat femman, Kollitsetillä ja Liigakausarilla ilmaiseksi.

Nähdään Ellulla.

Näytä kaikki uutiset