logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Kollien isännöimä Philips Cup tänä viikonloppuna

Nuorten SM-liigan turnaus starttaa Kollien osalta ottelulla Pelicansia vastaan tänään Elisa Areenalla klo 20.00. Lauantaina vastaan asettuu TPS klo 17.00 ja turnauksen päätösottelussa Kollit kohtaa HPK:n sunnuntaina klo 16.00.

Kollit on isännöinyt turnausta aikaisemminkin, väliin mahtuu muutama vuosi Vierumäellä. Päävalmentaja Jussi Silander iloitsee, että turnaus on palannut Stadiin.

– Ollaan ihmisten ilmoilla pitkästä aikaa Vierumäen sijaan, onhan tämä mukavaa. Lähtötilanne on hyvä, joudutaan puristamaan tosissaan, ei voi yhtään löysää, Silander sanoi viitaten tiukkaan sarjatilanteeseen.

Kollien kapteenistoon lukeutuva Casimir Jürgens kertoo joukkueen valmistautuneen turnaukseen keventämällä kuormaa treeneissä.

– Ollaan aika kevyesti treenattu ja keskitytty peleihin. Tämä on tosi tärkeä viikonloppu meille ja tänään on tosi tärkeää, että saadaan hyvä startti ja ehjä peli.

Kollit esittelee turnauksessa uuden maalivahdin, Samu Perhosen. NHL-varauksen omaava Perhonen pelasi alkavan kauden Indianassa USHL:ää ja liittyi joukkueeseen alkuviikosta.

– IFK on aina ollut ilkeä vastustaja ja tullut aina kovaa. Olen aina syttynyt IFK:ta vastaan ja tosi siistiä tulla nyt siihen paitaan. Innoissaan kyllä puen paidan päälle. Ensimmäinen jääkiekkomuisto on kun IFK voitti mestaruuden 1998, Perhonen fiilisteli.

Liput

Turnauslippu 18,97€. Lapset,opiskelijat, eläkeläiset ja liigakausarilaiset 10€. Päivälippu 10€ aikuiset, lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja liigakausarilaiset 5€.
Kollitsetillä päivälippu 0€ / 1 leima/päivä.

Otteluohjelma

Näytä kaikki uutiset