Marjamäki: Kiva nähdä missä mennään

IFK-Kärpät tänään Nordiksella kello 18.30.

IFK:n tämän illan vastustaja Kärpät pelasi myös CHL:ää tiistaina. Kärpät voitti SaiPan ja eteni välieriin, kun taas IFK:n matka katkesi Frölundan vieraana. Tänään on taas kovat piipussa, kun joukkueet kohtaavat kolmannen kerran tällä kaudella. IFK nappasi syyskuussa kaksi vierasvoittoa, joten Kärpillä on varmasti jotain hampaankolossa.

– Pelivalmius on tänään tärkeää. Me pelasimme alkukaudesta kaksi kertaa vastakkain ja nyt on kiva katsoa, missä mennään, sanoo Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.

– Tulimme eilen Helsinkiin, päivää ennen peliä, ihan kuten normaalistikin. Tässä on sellainenkin ero muihin peleihin, että nyt ei tarvitse jatkaa bussilla parin tunnin matkaa eteenpäin.

Marjamäelle jäi hyvä fiilis tiistain CHL-matsista. Kaikesta näki, että molemmat jengit halusivat jatkoon.

– Se oli kova ja intensiivinen matsi, Suomi-kiekkoa parhaimmillaan. Lataus ja työmäärä kertoivat, että kyseessä oli iso peli.

Kärpillä on muutama tuore loukkaantuminen ja kokoonpanoa on täydennetty tähän peliin nuorilla pelaajilla. Nyt on hyvä sauma nähdä jäällä 16-vuotias Jesse Puljujärvi, joka on tällä hetkellä yksi suomalaisen kiekkoilun suurimmista lupauksista. Kärppien kokoonpanon näet täältä.

Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Illan otteluisäntä on Amway.

Näytä kaikki uutiset