Pisteet jäivät haaveeksi Porissa

Ässät-IFK 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)

Perjantai-illan reissu Poriin ei tuottanut IFK:lle sarjapisteitä. Joukkue oli kiinni voitossa kolmannen erän salama-alun jälkeen, mutta päätöserän vanhetessa Ässät hiipi rinnalle ja ohi. IFK laittoi lopussa hurjan myllytyksen päälle, mutta Juuso Riksman Ässien maalilla kesti tulituksen ja Ässät nappasi kolme pinnaa.

Avauserä oli tasainen, mutta vain Ässät onnistui maalinteossa, kun Eero Elo tuikkasi ylivoimalla kotijoukkueen johtoon. IFK:n Hannu Pikkarainen tasoitti vastahyökkäyksestä toisessa erässä ja päätöserään mentiin tasanumeroissa.

Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Tomas Zaborsky vei IFK:n johtoon, mutta Ässät kuittasi Esa Lindellin ylivoimamaalilla pari minuuttia myöhemmin. IFK:lla oli paljon paikkoja pistää matsi pakettiin, mutta tällä kertaa kiekkoa ei saatu verkkoon asti. Sen sijaan Ässät iski yhdestä kolmannen erän harvoista hyökkäyksistään numeroiksi 3-2. Voittomaalin tekijä oli Eero Elo illan toisellaan.

IFK:n pelit jatkuvat tiistaina, kun Pelicans saapuu vieraaksi Nordikselle. Flabat matsiin voit skaffata täältä.