logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Puustinen: Me haluamme olla vahvoja Nordiksella

IFK-Blues tänään alkaen kello 18.30.

IFK aloittaa tänään Liigakautensa pelillä Bluesia vastaan. Valmistautuminen Liigapeleihin on sujunut hyvin, sillä IFK voitti neljästä harjoituspelistään kaksi ja kaikki neljästä CHL-pelistään. Tänä iltana vastus kovenee, kun kaukaloon luistelee vahvana kamppailujoukkueena tunnettu Blues.

– Se on tuttu vastustaja, joka on samassa valmennuksessa kuin viime kaudella. Blues on varmasti työteliäs ja pelaa peräänantamattomuuteen perustuvaa lätkää, sanoo IFK:n tähtihyökkääjä Juuso Puustinen.

IFK pelasi viime viikon lopulla kaksi CHL-ottelua, jotka se voitti yhteismaalein 16-1. Vastustajat eivät olleet liikkeellä parhaalla jalalla, eikä IFK joutunut tiukoille. Tänään on eri ääni kellossa, mutta joka tapauksessa sillä oli oma merkityksensä, että maalihanat saatiin auki.

– Se oli erittäin tärkeää, että saimme harjoituskaudella ja CHL-peleissä laajalla rintamalla onnistumisia maalivahteja myöten.

Viime kaudella IFK voitti alle kaksi kolmasosaa kotimatseistaan ja sitä saldoa lähdetään nyt tosissaan parantamaan.

– Olemme joukkueen kesken puhuneet paljon siitä, että haluamme olla vahvoja Nordiksella. Viime viikon peleistä saimme siihen hyvän pohjan ja itseluottamusta, Puustinen sanoo.

Kiekko putoaa jäähän kello 18.30 ja Nordiksen ovet aukeavat tuntia ennen. Brewer’s Streetillä alkaa kello 17.30 kauden avajaiset, jossa nähdään Sami Hedberg Show, pelaaja- ja valmentajahaastatteluja ja IFK:n cheerleaderien show.

Flabat voit hankkia Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset