live
0-0

Runkosarjan viimeistä viedään

HPK-IFK tänään kello 18.30.

IFK:n sairastupa tyhjenee sopivasti pudotuspelien alla. Tänä iltana pelattavalla runkosarjan päätöskierroksella IFK:n kokoonpanoon palaavat Teemu Ramstedt, Tuukka Mäkelä ja lokakuusta lähtien sivussa ollut Matti Kuparinen. Ramstedt johtaa IFK:n kakkosketjua, Mäkelä pelaa Henrik Forsbergin pakkiparina ja Kuparinen Thomas Nykoppin ja Toni Leinosen vierellä.

Vaikka viikonloppuna alkavien pudotuspelien ensimmäisen kierroksen vastustaja on selvillä, IFK:lla riittää ottelussa voitettavaa. Pelicans tulee vastaan lauantaina, mutta se on vielä auki, kumman kotikaukalossa ottelusarja aloitetaan. IFK voi vaikuttaa asiaan vain ottamalla sarjapisteitä Hämeenlinnasta.

HPK on ollut vahvassa iskussa viime viikot. Joukkue on noussut mukaan pudotuspelitaisteluun seitsemän ottelun voittoputken ansiosta. Se on nyt 11. sijalla tasapisteissä Ilveksen kanssa, mutta Lukkoa vastaan tänään pelaavilla tamperelaisilla on enemmän kolmen pisteen voittoja. HPK tarvitsee siis sekä Lukon apua että ainakin pisteen IFK:lta selviytyäkseen pudotuspeleihin.

IFK varmisti paikkansa pudotuspeleissä tiistain kotivoitolla JYPistä. Tänään lähdetään hakemaan voittoa ja samalla pitkään sivussa ollut Kuparinen saa pelituntumaa ennen pudotuspelejä.

– On kyllä hienoa päästä pelaamaan. Edellisestä pelistä on noin viisi kuukautta. En muista, milloin olisi ollut näin pitkä tauko peleistä edes kesällä, Kuparinen sanoi.

– Tämä on seuraava askel pitkän kuntoutusjakson jälkeen. Toivottavasti pystyn jeesaamaan joukkuetta. Hämeenlinnassa odottaa varmasti täysi tupa, joten siitä tulee hieno peli.

IFK:n kokoonpano

Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Illalla selviää, milloin IFK:n seuraava kotimatsi pelataan. Joka tapauksessa se on lauantaina tai sunnuntaina kello 17.00. Lipunmyynti pudotuspeleihin alkaa perjantaiaamuna kello 9.00 kaikilla Lippupalvelun myyntikanavilla.

Näytä kaikki uutiset