live
0-0

Sports Academy Pregame: Otto Honkaheimolle 500 liigapeliä täyteen

Kokoonpano illan Lukko-IFK-matsiin.

IFK:n vieraspeliputki jatkuu tänään Raumalla, kun vastaan luistelee sarjakärki Lukko. Molemmat joukkueet pelasivat myös eilen ja jää nähtäväksi, vaikuttaako eilinen kuormitus tänään joukkueiden tekemiseen. IFK ja Lukko ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen aiemmin. Tuolloin IFK nappasi kaksi pistettä jatkoajan päätteeksi Nordiksella lukemin 5-4.

Kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia loukkantumisten myötä. Puolustuksesta puuttuu eilisessä Sport-matsissa kovia kokeneet Daniel Grillfors ja Lauri Taipalus. Miihkali Teppo puolestaan palaa sairastuvalta takaisin kokoonpanoon. Myös Kiekko-Vantaan takalinjoilla alkukauden luutinut Juha Tarkkanen pelaa kauden ensimmäisen liigaottelunsa. IFK:n maalia vartioi Kevin Lankinen.

Otto Honkaheimo pelaa uransa 500. liigaottelun tänään kasvattajaseuraansa Lukkoa vastaan. Kolmen edellisen kauden ajan Lukon kapteenina toiminut Honkaheimo lähtee iltaan odottavaisin mielin.

– Tottakai on hieno palata Raumalle. Kyseessä on kuitenkin kotikaupunki ja varmasti paljon tuttuja on katsomossa. Uskon, että siitä saa vähän lisävirtaa ja adrenaliinia vereen, sanoo Honkaheimo.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
34 Ville Husso (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 91 Corey Elkins – 62 Robert Leino
78 Nikolai Goldobin – 46 Teemu Ramstedt (A) – 45 Micke Åsten
29 Toni Leinonen – 11 Matti Kuparinen (A) – 19 Sami Blomqvist
39 Arttu Luttinen (C) – 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen

Puolustajat

43 Miihkali Teppo – 47 Juuso Salmi
44 Otto Honkaheimo – 33 Sebastian Moberg
18 Yohann Auvitu – 6 Eemeli Heikkinen
4 Juha Tarkkanen

Ottelua voit seurata ruutu.fi-palvelun kautta tai kuunnella selostusta Radio Helsingin taajudella.

Näytä kaikki uutiset