logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Sports Academy Pregame: Kokoonpano Ässät-pelissä

Ässät-IFK tänään alkaen kello 18.30.

IFK:n lähes parin viikon vieraspeliputki päättyy tänään Porissa, kun joukkue kohtaa Ässät. Joukkueilla on sarjataulukossa eroa kolme pykälää stadilaisten eduksi, mutta Ässät on pelannut kaksi peliä enemmän kuin IFK.

Tänään Isomäessä on tärkeät pisteet jaossa, sillä molemmat jengit yrittävät kivuta takaisin kuuden parhaan joukkoon. Ässät on hävinnyt viidestä viime pelistään neljä, IFK on ollut karvan verran tehokkaampi ja napannut kaksi voittoa. Voitto tänä iltana antaisi IFK:lle hyvän arvosanan viiden matsin vieraspeliputkesta. 60% olisi vieraskaukaloissa kova voittoprosentti viidenkin pelin otoksella.

IFK ja Ässät ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. 20.9. Nordiksella pelatun matsin voitti IFK tyylipuhtaasti lukemin 3-0.

IFK kärsii useista loukkaantumisista ja kokoonpanoon on siksi tehty jälleen hieman muutoksia. IFK saa tänään kehiin puolustuspäähän uuden vahvistuksensa Hannu Pikkaraisen, joka pelaa tutulla numerolla 48. Liigadebyyttinsä tekee laitahyökkääjä Henri Tamminenja Arttu Luttisen ollessa sivussa joukkueen kipparina toimii tänään Matti Kuparinen.

Joukkue palaa tiistain matsin jälkeen kotiin Nordikselle reilun viikon evakkoreissulta. Seuraava kotimatsi pelataan torstaina, kun vieraaksi saapuu Pelicans. Se onkin syksyn ensimmäinen revanssin paikka, sillä Pelicans tiputti IFK:n viime keväänä pudotuspeleistä. Flaboja matsiin myy Lippupalvelu. Skaffaa liput ja ole messissä.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky- 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen
78 Nikolai Goldobin – 46 Teemu Ramstedt (A) – 45 Micke Åsten
19 Sami Blomqvist – 11 Matti Kuparinen (C) – 21 Mika Partanen
27 Henri Tamminen- 91 Corey Elkins – 62 Robert Leino

Puolustajat

48 Hannu Pikkarainen – 43 Miihkali Teppo (A)
47 Juuso Salmi – 33 Sebastian Moberg
18 Yohann Auvitu – 6 Eemeli Heikkinen
44 Otto Honkaheimo

Näytä kaikki uutiset