logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Tässä illan kokoonpano – Ville Husso palaa maalille

IFK-Ässät tänään Nordiksella alkaen kello 18.30.

Torstain pelissä tullut kolhu ei ollut paha ja Ville Husso on jälleen pelikunnossa. Hän on illan matsissa omalla paikallaan IFK:n maalilla. Kokoonpanoon on tehty torstain jälkeen vain yksi muutos: Matti Lamberg ja Robert Leino vaihtavat paikkaa. Lamberg pelaa Teemu Ramstedtin ketjussa ja Robert Leino siirtyy Thomas Nykoppin ja Jasse Ikosen vierelle.

Ikonen on ollut hurjassa vireessä viime päivinä. Kahdessa viime pelissä hän on takonut tehot 3+2=5. Tiistain kotipelissä Sportia vastaan Ikonen teki tehot 2+2 ja torstain vieraspelissä Espoossa hän teki IFK:n toisen maalin.

Ässät pelasi eilen illalla kotipelin Tapparaa vastaan ja vierasjoukkue nappasi pisteet 3-2-voitolla. Porilaisjoukkue on kuitenkin ollut hyvässä iskussa alkukaudella ja on voittanut kolme neljästä pelaamastaan ottelusta. Ässät on voittanut molemmat vieraspelinsä, Lukko kaatui Raumalla ja Pelicans Lahdessa.

Ottelu alkaa Nordiksella kello 18.30. Lippuja myy Lippupalvelu ja Helsingin Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Noin 20 minuuttia tämän illan pelin jälkeen HIFK-TV:ssä live-pelaajahaastattelut. Matsissa olleet pääsevät seuraamaan haastatteluja Brewer's Streetillä. Fan Clubin voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä voi pelin jälkeen ostaa Brewer's Streetin myyntipisteistä etuhintaisia tuotteita.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
42 Antti Ore (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 11 Matti Kuparinen (A) – 88 Joonas Rask
14 Matti Lamberg – 46 Teemu Ramstedt – 21 Mika Partanen
39 Arttu Luttinen (C) – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
62 Robert Leino – 80 Thomas Nykopp – 28 Jasse Ikonen

Puolustajat

56 Lauri Taipalus – 33 Sebastian Moberg
8 Daniel Grillfors – 18 Yohann Auvitu
4 Otto Honkaheimo – 43 Miihkali Teppo
47 Juuso Salmi

Näytä kaikki uutiset