logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Tässä syntyy IFK:n voittomaali!

IFK-Ässät 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Jasse Ikonen jatkoi maaliputkeaan ja Ville Husso piti maalilla nollan, kun IFK kaatoi Ässät lauantai-illan matsissa Nordiksella. Lauantaina vietetty IFK-päivä oli yhtä stadilaisjuhlaa, sillä aiemmin päivällä IFK voitti Hakan Olympiastadionilla Ykkösen kärkimatsissa 2-1 ja kaukalon puolella IFK kuritti Ässiä kolmella maalilla.

Voittomaalin iski Ikonen ottelun avauserän lopulla. Maali syntyi Ikosen tavaramerkin, vahvan maalille ajon, seurauksena. Toisessa erässä Daniel Grillfors teki Teemu Ramstedtin upeasta esityöstä 2-0 ja päätöserässä Juuso Puustisen heitto maalille kimposi Ässien puolustajan luistimesta verkkoon. Husso pelasi IFK:n maalilla erinomaisesti torjuen 33 kertaa ja kuittasi kauden ensimmäisen nollapelinsä.

IFK pelasi seitsemässä päivässä neljä ottelua ja napsi niistä kymmenen sarjapistettä. Joukkue on edelleen sarjataulukon kärjessä.

Ottelun tilastot

Ensi viikolla on edessä seuraava CHL-matsi, kun IFK matkustaa Skellefteån vieraaksi. Perjantaina jatkuu Liiga ja IFK vierailee Turussa. Seuraavan kerran Nordiksella pelataan lauantaina, kun vastaan tulee Rauman Lukko. Flabat voit skaffata täältä.

Näytä kaikki uutiset