logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Viimeistä paikallispeliä viedään

IFK-Blues klo 18.30.

Nordenskiöldinkadun lamppuja sytytellään tänään, kun Espoon Blues saapuu vierailulle viimeistä kertaa tämän kauden runkosarjassa. IFK avasi kolmen ottelun viikkonsa tiistaina Tapparan vieraana Hakametsässä, josta tuomisena oli yksi piste. Joukkue toipui porkkanahousujen nopeasta maalista ja nousi tasoihin toisessa erässä Corey Elkinsin maalilla. Ville Husso antoi torjunnoillaan mahdollisuuden täyteen pistepottiin, kruununa oli rankkarin torjuminen varsinaisella peliajalla. Ratkaiseva isku jäi antamatta ja lopulta paremmuus ratkaistiin rankkariskabassa, jossa ero löytyi KalPasta siirtyneen Jukka Voutilaisen vuorolla jatkokierroksella – kiekko karkasi lavasta ja löysi tiensä Husson patjojen alta sisään.

Viime aikojen otteissa on paistanut voiton karkaaminen käsistä kalkkiviivoilla, viimeisestä 10 ottelusta pisteitä on valunut laarista kilpailijoille peräti kuudessa ottelussa. Tammikuun tasauksessa Bluesia vastaan IFK johti molempia otteluita, mutta sai lopulta saaliiksi vain kolme pistettä. Nämä ovat niitä syitä, miksi jengi löytyy vasta sarjataulukon kahdeksannelta sijalta, kolmen pisteen päässä suorasta playoff-paikasta. Ottelut ja niiden ratkaisuhetket on käyty läpi vaihe vaiheelta ja jossain vaiheessa kurssinmuutos tiukkojen pelien hoitamiseen on väistämätön.

Lähtöasetelmat illan otteluun ovat erilaiset. IFK:lta jäi tiistaiselta Tampesterin reissulta sopivan karvas maku, sarjakakkosen kotiluolasta pisteen hakeminen oli lähtökohtiin nähden hyvä suoritus. Blues puolestaan kyykkäsi toiselle Mansen jengille kotonaan 0-3. Viimeisellä Villi kortti –kierroksen paikalla oleva Blues on vain kolme pistettä stadilaisia jäljellä, ja siinä on riittää motivaatiota, oli eilen käynyt kuinka tahansa.

Pregame Show

IFK julkisti eilen Iiro Pakarisen jatkosopimuksen ja asiaa ruodittiin illalla julkaistussa Pregame Show´ssa, jossa käytiin läpi myös Juuso Puustisen tämänhetkistä tilannetta. Maalari ei pysty tällä hetkellä pitämään sutia kädessään, paluu on joka päivä kuitenkin lähempänä. Savolainen mafiakaksikko Pakarinen&Puustinen nähdään tositoimissa vielä tällä kaudella, mutta mikä tärkeintä, myös ensi kaudellakin.

Kokoonpano

Illan miehitys julkaistaan puolenpäivän aikaan.

Lipunmyynti

Otteluun on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi Lippupalvelusta. Hallin ovimyynti alkaa klo 16.30. Tervetuloa kannustamaan Punainen joukkue voittoon.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset