HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: Loppuunmyyty Nordis juhli IFK:n voittoa

IFK-Kärpät 5-1 (2-0, 1-1, 2-0)

Perjantai-ilta ja loppuunmyyty Nordis sytyttivät IFK:n ja Kärpät mahtavaan taisteluun. Yleisö piti mahtavaa tunnelmaa läpi ottelun ja kaukalossa riitti sähköä. IFK oli läpi matsin kuskin paikalla ja voitti ansaitusti Ville Husson, Tomas Zaborskyn ja Teemu Ramstedtin johdolla.

Avauserä oli vauhdikasta peliä ja IFK oli tarkempi maalipaikoissa. Husso torjui Kärppien parhaat mestat ja IFK iski ylivoimalla. Ramstedt napautti kotijoukkueen 1-0-johtoon 12 peliminuutin jälkeen ja Arttu Luttinen ampui minuutti ennen erätaukoa numeroiksi 2-0.

Toisen erän Kärpät aloitti terävästi ja ajassa 21.51 Juuso Ikonen kavensi. Se ilo ei kestänyt kauan, sillä puolitoista minuuttia myöhemmin Mika Partanen tykitti kiekon yläpesään ja vei IFK:n jälleen kahden maalin johtoon. Toisen erän loppu oli asemasotaa, jossa IFK puolusti johtoaan kärsivällisesti.

Kolmannessa erässä IFK ei peruutellut, vaan lähti iskemään Kärppiä jäänrakoon. Erän puolivälissä Zaborsky teki 4-1-maalin ja kolme minuuttia myöhemmin sama mies teki loppunumeroiksi 5-1. Zaborsky nosti Liigakauden maalimääränsä yhdeksään.

IFK pelaa seuraavan kerran heti lauantaina, kun joukkue matkustaa Tapparan vieraaksi. Tukijoukoiksi lähtee noin 600 IFK:n fania, joten luvassa on jälleen upea kiekkotapahtuma. Seuraavan kerran IFK pelaa kotona ensi viikon perjantaina, jolloin Nordikselle saapuu vieraaksi HPK. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.