IFK hyökkää Suomen mestarin kimpuun – katso kokoonpano

Kärpät-IFK tänään kello 17.00.

IFK:lla on neljän päivän sisällä edessään kaksi todella kovaa haastetta, sillä joukkue kohtaa peräkkäin vieraissa Suomen mestarin ja Sveitsin mestarin. Tänään on edessä vieraspeli Oulussa, jossa on vastassa Kärpät. Alkuviikolla matkustetaan sitten Sveitsiin, jossa tiistaina tulee CHL-ottelussa vastaan HC Davos.

Kärpät on aloittanut kauden snadisti ailahdellen, samoin kuin viime kaudella. Joukkue on toki voittanut viisi peliä kahdeksasta, mutta väliin on mahtunut tappio KooKoon vieraana ja kotitappio Pelicansia vastaan. Kotipeleistään joukkue on voittanut neljä.

IFK on ollut iskussa alkukaudella ja voittanut kuusi peliä seitsemästä. Joukkue pelaa tänään vasta kolmannen vierasottelunsa tällä Liigakaudella. Kauden avauspelissä kaatui Blues 6-1, mutta Lappeenrannassa tuli käkättimeen 1-4. Puolustuspeli on toiminut hyvin, sillä IFK on päästänyt vain kerran enemmän kuin kaksi maalia.

Ottelua voit seurata Nelonen Pro 2 -kanavalta ja Ruutu-palvelusta. Voit skaffata edullisen Ruutu-kausikortin tästä osoitteesta.

Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Radio Cityn taajuudella.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

34 Ville Husso
30 Kevin Lankinen (varalla)

Hyökkääjät

28 Jasse Ikonen – 46 Teemu Ramstedt – 88 Joonas Rask
21 Mika Partanen – 91 Corey Elkins – 71 Juuso Puustinen (A)
39 Arttu Luttinen (C) – 62 Robert Leino – 12 Miro Saarelainen
45 Micke Åsten – 80 Thomas Nykopp – 38 Panu Mieho

Puolustajat

18 Yohann Auvitu – 8 Daniel Grillfors
36 Joonas Järvinen – 2 Matt Generous
56 Lauri Taipalus – 33 Tommi Taimi
6 Eemeli Heikkinen

Näytä kaikki uutiset