IFK:lle hieno voitto huippumatsissa – katso maalikooste

IFK-TPS 4-2 (3-1, 0-1, 1-0)

IFK:n ja TPS:n matsista odotettiin huippukamppailua ja sitä se todellakin oli. Laidat rytisivät, vauhti oli kova ja joukkueet taistelivat pisteistä loppuun asti.

IFK oli latautunut matsiin erittäin hyvin ja oli alussa erittäin terävästi liikkeellä. TPS:n Tomi Kallio otti jo ensimmäisellä minuutilla 2+2 minuutin jäähyn korkeasta mailasta ja minuuttia myöhemmin taululla oli lukemat 2-0. Corey Elkins avasi hienon syöttökuvion päätteeksi maalihanat ja Miro Saarelainen napautti hetkeä myöhemmin kauden ensimmäisellä maalillaan IFK:n kahden maalin johtoon.

TPS kavensi ylivoimalla 12 minuutin jälkeen, mutta Henri Tamminen vei ensimmäisellä liigamaalillaan IFK:n 3-1-johtoon. Toisessa erässä TPS näytti, miksi joukkuetta on veikattu lähes kaikissa arvioissa sarjan kärkikastiin. Vierasjoukkue sai hyvin pelistä otteen ja IFK joutui snadisti puolustuskannalle. TPS sai hallinnasta huolimatta vain yhden maalin aikaan ja senkin vähän tuurilla, kun Tomi Kallion sutaisu meni toisen erän alussa maaliin.

Kolmannessa erässä matsi oli jälleen tasainen. TPS:lla oli paikkansa, mutta erän ainoan maalin teki IFK. Arttu Luttinen suti oman reboundinsa verkkoon ja loppunumerot kirjattiin IFK:lle 4-2. Voiton myötä IFK nousi sarjataulukossa toiseksi.

Seuraavan kerran Nordiksella pelataan jo lauantaina, kun vieraaksi saapuu HPK. Nyt kannattaa lähteä Nordikselle koko perheen voimin ja hyödyntää perhelippupaketin etuhinnat. Lippuja matsiin voit ostaa Lippupalvelusta.