IFK:lle jatkoaikatappio toisessa puolivälierässä

IFK-Tappara 3-4 ja. (2-3, 1-0, 0-0, 0-1)

IFK kärsi kirvelevän jatkoaikahäviön lauantai-iltana Tapparaa vastaan ja on nyt 0-2-tappioasemassa puolivälieräsarjassa. IFK pelasi vahvan matsin ja oli voitossa kiinni kolmannessa erässä ja jatkoerässä, mutta Tappara käytti paikkansa tehokkaasti ja vei voiton. Tunnelma Nordiksella oli läpi matsin aivan mahtava.

IFK siirtyi avauserässä ylivoimalla 1-0-johtoon, kun Joonas Rask iski irtokiekon verkkoon. Tapparan kuitti tuli jo 20 sekuntia myöhemmin IFK:n oman päädyn kiekonmenetyksen jälkeen ja ajassa 5.25 vierasjoukkue meni maalin johtoon ylivoimalla.

Avauserä oli viihdyttävää ja hyökkäysvoittoista peliä ja vielä ennen puoliväliä IFK tuli tasoihin. Nikolai Goldobin nakkasi upean lättysyötön ylivoimalla Tapparan neliön läpi ja Juuso Puustinen täräytti suoraan syötöstä kiekon verkkoon 2-2-tasoitusmaalin. Seuraavan kerran pelikello pysähtyi maalin takia ajassa 13.37, kun Pekka Jormakka vei soolomaalillaan Tapparan taas johtoon.

Toisesta erästä lähtien IFK pääsi kuskin paikalle ja ajassa 28.10 Goldobin tasoitti pelin 3-3:een. Otto Honkaheimo nousi röyhkeästi maalille, Juha Metsola torjui laukauksen, mutta Goldobin ujutti lähes nollakulmasta paluukiekon maaliin.

Kolmas erä oli IFK:lta erittäin väkevä, mutta hyvästä painostuksesta huolimatta maaleja ei syntynyt. Jatkoerässä Olli Palola teki ottelusarjan kolmannen maalinsa ajassa 66.09 ja Tappara kuittasi voiton.

Ottelun tilastot

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat tiistaina Tampereella. Nordiksella pelataan torstaina ottelusarjan neljäs matsi, lippuja peliin voit skaffata Lippupalvelusta.

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Joonas Rask
Ravintola Vespa: Nikolai Goldobin

Näytä kaikki uutiset