IFK:lle komea voitto CHL:n kenraaliharjoituksessa

IFK-Blues 5-1 (2-1, 2-0, 1-0)

Perjantaina alkavaan CHL-kauteen valmistautuva IFK nappasi kolmannen peräkkäisen voiton harjoituskaudella ja jälleen selkein numeroin. IFK voitti viime viikonloppuna neljän maalin erolla TPS:n ja Ilveksen ja tiistaina Kirkkonummella kaatui Blues CHL-kauden kenraaliharjoituksessa numeroin 5-1.

Ottelun järjesti IFK:n yhteistyöseura Salamat. Ottelun järjestelyt toimivat läpi illan erinomaisesti – Salamat ja lukuisat vapaaehtoiset ansaitsevat suuren kiitoksen.

Molemmilta joukkueilta oli sivussa kourallinen pelimiehiä, mutta siitä huolimatta Varuboden Areenalla nähtiin vauhdikas ja tasokas kiekko-ottelu, jossa IFK oli kuskin paikalla alusta loppuun.

Avauserän alussa IFK meni Henri Tammisen maalilla johtoon, mutta Blues tasoitti pian ylivoimalla. Joonas Raskin tekemä IFK:n toinen maali vei kotijoukkueen karkumatkalle. Toisessa erässä Jasse Ikonen ja Tommi Taimi lisäsivät IFK:n johtoa ja kolmannessa erässä Yohann Auvitu teki loppunumeroiksi 5-1.

Perjantaina alkaa IFK:n CHL-kausi ja joukkue joutuu heti todella kovaan paikkaan. Kotipelissä vastustaja on sveitsiläinen suurseura SC Bern. Matsi pelataan Helsingin Jäähallin varaustilanteen takia Espoossa Barona Areenalla. Lisätietoa pelistä löydät täältä.

Niille IFK:n kausikortin haltijoille, jotka ovat liittäneet CHL-ottelut kortteihinsa, on varattu Barona Areenalta katsomot hallin parhailta paikoilta. Kausikorttilaiset istuvat katsomoissa 207-211 ja pääsevät otteluun sisään kausikorttiaan näyttämällä.

Lippuja IFK-Bern-otteluun voit ostaa täältä.