logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK:lle niukka tappio SaiPaa vastaan

IFK-SaiPa 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1)

IFK:n 38 päivän ja 18 ottelun rypistys päättyi tiistai-iltana Nordiksella. Tiukassa ja kovavauhtisessa matsissa voitto meni SaiPalle niukimmalla mahdollisella tavalla. SaiPa nappasi kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen. Paikkoja IFK:lla riitti, mutta maalinteko oli jälleen joukkueelle vaikeaa.

SaiPa pääsi nopeasti johtoon avauserässä, mutta kymmenen peliminuutin jälkeen Robert Leino tasoitti Joonas Raskin hienosta esityöstä 1-1:een. Toisen erän alussa SaiPa meni uudelleen johtoon, mikä kesti ottelun viimeiselle minuutille asti.

Kolmannessa erässä matsi näytti kääntyvän lopullisesti SaiPalle, kun Matti Kuparinen sai korkeasta mailasta viiden minuutin jäähyn ja pelirangaistuksen ajassa 42.06. IFK kuitenkin selvitti alivoiman ja sai otteen pelistä. Reilu minuutti ennen loppua kotijoukkue pääsi ylivoimalle ja ajassa 59.15 Teemu Ramstedt tasoitti pelin 2-2:een.

Jatkoajalla IFK:lla oli muutamia maalipaikkoja ja SaiPalle olisi parista tilanteesta voinut jäähynkin viheltää, mutta maalittoman jatkoajan jälkeen mentiin voittomaalikisaan. IFK:lta onnistuivat Juuso Puustinen ja Nikolai Goldobin, SaiPalta puolestaan Dave Spina ja Chad Rau. Ratkaisu nähtiin viidennessä parissa, kun Ville Koho onnistui ja Puustisen laukaus jäi veskarin suojuksiin.

Ottelun tilastot

IFK:N PALKITUT

Ravintola Mamma Rosa: Robert Leino
Ravintola Vespa: Joonas Rask

IFK:lla on nyt edessä viikon pelitauko. Nordiksella pelataan seuraavan kerran tiistaina 17.2., jolloin vieraaksi saapuu Kärpät.

Näytä kaikki uutiset