logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle upea voitto Raumalla

Lukko-IFK 1-3 (0-1, 0-2, 1-0)

IFK iski pöytään erittäin tylyn vierasesityksen, kun joukkue kohtasi Rauman Lukon. Joukkue puolusti kärsivällisesti, iski paikoista maalit ja Ville Husso IFK:n maalilla oli kuin seinä. IFK:n maalintekijät olivat Mika Partanen, Siim Liivik ja Arttu Luttinen. Hussolle tuli 46 torjuntaa. Raumalaisille tappio oli viides peräkkäinen. IFK:n viiden pelin saldo on neljä voittoa.

Avauserässä Lukko painoi rajusti päälle, mutta IFK kesti isäntien paineen. Matsia oli pelattu alle neljä minuuttia, kun Corey Elkins puski vahvasti laitaa pitkin ja löysi Partasen maalin edustalta. ”Jauho” veti napakan rannarin yläpesään ja IFK meni johtoon. Hussolle kirjattiin avauserässä 20 torjuntaa.

Toisessa erässä Lukon painostus jatkui, mutta Husso oli jäätävässä iskussa. Erän puolivälin jälkeen Lukon liike alkoi hivenen hyytyä ja IFK sai otetta. Lukko sai toisen erän jälkipuoliskolla kaksi kertaa 2+2 minuutin jäähyt ja IFK pääsi tekemään kaksi maalia lisää. Liivik iski takatolpalta kauden ensimmäisen IFK:ssa tekemänsä maalin ja kaksi minuuttia ennen erätaukoa Luttinen ampui paraatipaikalta ylivoimalla stadilaiset 3-0-johtoon.

Päätöserässä Lukko pääsi pilaamaan Husson täydellisen illan kaventamalla 1-3:een vajaat kuusi minuuttia ennen loppua. ”Hude” meinasi tehdä lopussa maalin, kun Lukko yritti kavennusta ilman veskaria. Husson omasta päädystä lähettämä kuti meni vähän reilun metrin ohi Lukon maalista.

Ottelun tilastot

IFK jatkaa kauden toista Tour de Böndeä jo keskiviikkona, kun joukkue pelaa Vaasassa Sportia vastaan. Matsi alkaa kello 18.30 ja sitä voit väijyä Ruutu-palvelusta tai kuunnella selostuksen Radio Cityn taajuudella. Tilaa Ruutu-palvelu tästä linkistä, niin tuet samalla IFK:n junioritoimintaa.

Näytä kaikki uutiset