IFK:n voittoputki poikki Espoossa

Blues-IFK 4-1 (2-0, 2-0, 0-1)

IFK ei saanut lauantai-illan vieraspelissä koneita käyntiin oikeastaan missään vaiheessa. Joukkue oli alusta lähtien isäntiä potkun jäljessä ja viiden matsin pituinen voittoputki päättyi.

Avauserässä Blues karkasi kahden maalin johtoon Stefano Giliatin ja Robert Rooban maaleilla. Toiseen erään IFK näytti tulevan pirteällä liikkeellä, mutta sai melkein saman tien jäähyn väärästä vaihdosta ja kotijoukkue pääsi taas niskan päälle. Minuutti jäähyn jälkeen Siim Liivik iski numeroiksi 3-0. Bluesin neljännen maalin teki 32 peliminuutin jälkeen ylivoimalla Jussi Makkonen.

Kolmannessa erässä IFK pääsi hallitsemaan peliä, mutta maaleja syntyi vain yksi ja sekin alivoimalla. Teemu Ramstedt karkasi liukkaasti läpiajoon ja nosti kiekon upeasti ylänurkkaan. Sen enempää maaleja ei nähty ja kolme pistettä jäi Espooseen.

IFK pelaa seuraavan kerran jo maanantaina, kun Nordikselle saapuu vieraaksi Lukko. Edessä siis jälleen huippumatsi. Osta flabat Lippupalvelusta ja ole messissä.