Sports Academy Pregame: Taipalus ja Luttinen taas messissä

IFK-Ilves tänään kello 18.30.

IFK:n dösä sudittaa tänään liikkeelle Nordiksen pihasta kello 14.25 määränpäänään Tampere ja tarkemmin Hakametsän jäähalli. Vastassa joukkueella on Ilves, joka pääsi viikonloppuna orastavaan nousukiitoon käytyään kuittaamassa tyylipuhtaalla esityksellä täydet pisteet Kuopiosta.

IFK saa illan matsiin mukaan pari tärkeää pelaajaa, sillä puolustaja Lauri Taipalus ja Arttu Luttinen ovat jälleen pelikunnossa. Jobinpostiakin tiistaihin mahtuu, sillä kippari Toni Söderholm on sairastumisen takia sivussa, eikä Juuso Puustinen ole vielä pelikunnossa.

Kipparien kirjaimia on tänään uusilla pelaajilla. Luttinen hoitaa tänään kipparin velvoitteita ja A-kirjainta kantavat Thomas Nykopp ja Teemu Ramstedt.

Lauantaina loukkaantunut Matti Kuparinen on sivussa toistaiseksi. Sairausloman pituutta ei pystytä tällä hetkellä tarkasti arvioimaan. Sairastuvalla ovat tällä hetkellä sairastuneet Toni Söderholm ja Juuso Puustinen sekä loukkaantuneina olevat Matti Kuparinen,Miihkali Teppo, Matti Lamberg, Yohann Auvitu, Juuso Salmi, Eemeli Heikkinen, Jasse Ikonen ja Janne Öfverström.

Ottelua voit seurata ruutu.fi-palvelusta tai voit kuunnella radioselostuksen Radio Cityn taajuudella.

Seuraavan kerran Nordiksella pelataan perjantaina, kun IFK kohtaa Bluesin. Lippuja matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

30 Kevin Lankinen
34 Ville Husso (varalla)

Hyökkääjät

67 Tomas Zaborsky – 62 Robert Leino – 88 Joonas Rask
78 Nikolai Goldobin – 46 Teemu Ramstedt – 45 Micke Åsten
19 Sami Blomqvist – 91 Corey Elkins – 39 Arttu Luttinen
29 Toni Leinonen – 80 Thomas Nykopp – 21 Mika Partanen

Puolustajat

48 Hannu Pikkarainen – 8 Daniel Grillfors
56 Lauri Taipalus – 44 Otto Honkaheimo
33 Sebastian Moberg – 40 Julius Nyqvist

4 Juha Tarkkanen

Näytä kaikki uutiset