BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK vankisti sarjajohtoa kotivoitolla

IFK-Pelicans 3-1 (1-1, 2-0, 0-0)

Nordiksella koettiin upea perjantai-ilta kaukalossa ja katsomossa, kun IFK kohtasi pudotuspelipaikasta taistelevan Pelicansin. IFK piti hyvää vauhtia yllä, iski toisessa erässä tarvittavat maalit ja kasvatti voitolla sarjajohtonsa viiteen pisteeseen. Matsin päätöserässä nähtiin myös lämmin hetki katsomon puolella, kun saksalainen IFK-kannattaja kosi tyttöystäväänsä.

Avauserässä Pelicans meni johtoon neljän minuutin kohdalla, kun Sebastian Repon kuti livahti ylivoimalla maaliin. Avauserän vanhetessa IFK sai pelin käyntiin ja hieman ennen erätaukoa Keith Aulie tasoitti pelin 1-1:een ensimmäisellä Liigamaalillaan.

Toisessa erässä IFK istui tukevasti kuskin paikalle. Tomas Zaborsky ohjasi heti erän alussa IFK:n johtoon ja sama mies ampui reboundista numeroiksi 3-1 ajassa 27.00. Kaikissa kolmessa maalissa syöttäjä oli Joonas Rask. IFK:lla oli kolme ylivoimaa toisen erän loppupuolella, mutta maaleja ei syntynyt. Kahdessa ekassa erässä veskarien torjunnat olivat 5-33 Ville Husson torjunnat ensin mainittuna.

Kolmannessa erässä Pelicans pyristeli, mutta IFK piti ohjat käsissään ja nappasi 3-1-voiton. Matti Lamberg pelasi toisen ottelunsa pitkän toipilasjakson jälkeen ja oli jälleen erinomainen.

Ennen ottelua Nordiksella järjestettiin yleisöluistelu ja Brewer’s Streetillä oli koko perheen ohjelmaa, kuten Muumi Show ja Gigantin pelipiste.

Ensi viikolla IFK:lla on edessä kolme matsia, joista kaksi pelataan Nordiksella. Perjantain Kärpät-ottelu on loppuunmyyty, mutta keskiviikkona Stadiin saapuu visiitille Sport. Osta liput matsiin Ticketmasterista.