BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle kotitappio tapaninpäivän pelissä

IFK-TPS 1-4 (1-0, 0-1, 0-3)

Vahva ensimmäinen erä ja Kevin Lankisen huipputorjunnat eivät riittäneet IFK:lle pisteisiin tapaninpäivän kotimatsissa. Lankinen torjui 33 laukausta ja venyi muutamaan paraatipelastukseen, mutta päätöserässä TPS sai ison vaihteen päälle ja nappasi Stadista täyden pistepotin. Matsin yleisömäärä oli mahtavasti 7708.

IFK aloitti matsin vahvasti ja meni johtoon ajassa 2.22, Henri Tamminen syöksyi Panu Miehon laukauksen reboundiin ja nosti kiekon verkkoon. IFK hallitsi peliä avauserässä ja vaikka Oskari Setälä TPS:n maalilla pudotteli kiekkoja, lisämaaleja ei nähty.

Toisessa erässä vierasjoukkue pääsi paremmin peliin kiinni ja erän puolivälin jälkeen Tomi Kallio tasoitti 1-1:een. Mitä pidemmälle matsi eteni, sitä enemmän TPS sai pelistä otetta. Dave Spina iski vieraat johtoon ajassa 49.06 Jonne Virtasen syötöstä ja kaksi minuuttia myöhemmin Virtanen ampui numeroiksi 1-3. Viimeisen naulan IFK:n arkkuun niittasi Erik Thorell ajassa 58.30, kun kotijoukkue haki kavennusta ilman maalivahtia.