BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:n voittoputki katkesi

IFK-Tappara 1-4 (1-1, 0-1, 0-2)

IFK:n seitsemän matsin voittoputki katkesi kotikaukalossa, kun vahvasti pelannut Tappara nappasi kolme pinnaa Tampereelle. IFK sai otteluun salama-alun, kun käytännössä ensimmäisen hyökkäyksen päätteeksi Jasse Ikonen ampui kotijoukkueen 1-0-johtoon. Maalin syötti ovelasti Corey Elkins. Sen jälkeen mentiinkin sitten vierasjoukkueen tahtiin, sillä Tappara hallitsi selvästi peliä ensimmäisessä erässä. Paine tuotti tulosta erän puolivälissä, kun Jani Lajunen sohi maaliviivalla pyörineen kiekon maaliin.

Toisen erän alussa Tappara siirtyi johtoon, mutta sen jälkeen IFK oli kuskin paikalla. Parhaat mestat tulivat Tomas Zaborskylle ja Corey Elkinsille, mutta maalinteko ei onnistunut ja päätöserään mentiin vieraiden johdossa.

Matsi oli alusta loppuun asetelmien hakemista pudotuspeleihin. Kolmannessa erässä Tappara iski kahdesti vastahyökkäyksistä. Patrik Laine teki läpiajosta 1-3 ja Jukka Peltola ampui loppunumerot 1-4 ajassa 56.04.

IFK pelaa seuraavaksi lauantaina, jolloin Kovasen dösä kuskaan joukkueen Hämeenlinnaan. Seuraava kotimatsi pelataan ensi viikon perjantaina, jolloin Pelicans saapuu Nordikselle. Osta liput matsiin Ticketmasterista.