Kotimatsit jatkuvat Nordiksella – IFK kohtaa illalla HPK:n

IFK-HPK tänään kello 18.30. Osta liput Ticketmasterista!

IFK ja HPK pelaavat tänään kauden kolmannen keskinäisen ottelunsa. Voitot ovat 1-1, sillä IFK kävi ryöstöretkellä Hämeenlinnassa lokakuun lopussa ja puolitoista viikkoa sitten HPK tasasi tilit kotikaukalossaan. Molemmat ottelut päättyivät lukemiin 2-1.

IFK pelasi eilen illalla Lappeenrannassa ja voitti SaiPan 2-0. Kevin Lankinen pelasi ottelussa uransa ensimmäisen nollapelin.

Tämän illan matsissa Lennart Petrell pelaa uransa 400. ottelun ja saa pelipaitansa hihaan neljännen tähden.

IFK:n riveissä kotidebyyttinsä tekee ruotsalaispuolustaja Marcus Högström, joka liittyi joukkueeseen maanantaina reilun kuukauden pituisella sopimuksella.

Illan matsiin voit ostaa liput Ticketmasterista!

HPK on ollut hyvässä iskussa viime aikoina ja joukkue on voittanut neljä viidestä viime pelistään. Puolustus on pitänyt hyvin, sillä joukkue on päästänyt näissä otteluissa yhteensä vain kahdeksan maalia.

IFK:n tilanne kuntopuntarissa ei ole ihan samaa luokkaa kuin illan vastustajalla. IFK on voittanut viidestä viime pelistään kaksi. Kahdella edelliskaudella IFK on ollut Liigan tehokkain joukkue, mutta tänä syksynä hyökkäyspeli ei ole ollut yhtä räiskyvää. Joukkue on kuitenkin voittanut yli puolet peleistään ja siihen on isona syynä ollut vahva puolustaminen: IFK on päästänyt vähiten maaleja sarjassa.

IFK:n kokoonpano julkaistaan noin kello 13.

Tervetuloa matsiin!

Näytä kaikki uutiset