logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Osallistu Turkish Airlinesin ja IFK:n kuvaskabaan!

Parhaat kuvat voittavat mahtavia palkintoja. Voit päästä elämäsi matkalle!

IFK ja Turkish Airlines järjestävät kauden kolmannen kuvakilpailun, joka käynnistyy tänään perjantaina 11.3. ja päättyy keskiviikkona 16.3. kello 18.00.

Jaossa on ennennäkemättömän upeita palkintoja. Kolme parasta kuvaa palkitaan kahden hengen lennoilla ja voittajat saavat valita lennot johonkin seuraavista kohteista:

– Miami
– Malediivit
– Mauritius

OHJEET

Ota IFK-aiheinen valokuva ja lataa se Instagramiin tai Twitteriin. Laita kuviin tägeiksi: #HIFK_TA #Playoffs_TA #TurkishAirlines

Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja voittaneet kuvat julkistetaan IFK:n verkkosivulla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkinnot jaetaan IFK:n kotiottelussa perjantaina 18.3. Muista, että vain tägäämällä kuvat edellä mainitulla tavalla osallistut kilpailuun.

Kamera siis handuun ja napsimaan IFK-aiheisia kuvia. Voit päästä elämäsi matkalle!

Turkish Airlines & HIFK -kuvakilpailun säännöt

1. Järjestäjä
Kuvakilpailun järjestävät Turkish Airlines ja Oy HIFK-Hockey Ab (myöhemmin ”Järjestäjä”).

2. Osallistumisoikeus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua Turkish Airlinesin tai HIFK:n työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, eivätkä muiden tämän kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät, eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

3. Kampanja-aika ja osallistuminen arvontaan
Kampanjaan voi osallistua 11.3.2016–16.3.2016 kello 18.00 välisenä aikana Instagramissa ja Twitterissä.
Osallistumista kilpailuun ei hyväksytä kilpailuajan päättymisen jälkeen. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

4. Palkinnot
Kolme kappaletta kahden hengen lentoja turistiluokassa yhteen seuraavista matkakohteista:
– Miami
– Malediivit
– Mauritius

5. Voittajien valinta ja julkistus
Voittajat valitaan 16.3.2016 kello 18.00 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoja annetaan max. 1 lippupaketti / talous.
Järjestäjä julkistaa kilpailun voittajat verkkosivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissaan. Järjestäjä ottaa yhteyttä kilpailun voittajiin. Palkitseminen tapahtuu HIFK:n kotiottelussa 18.3.2016. Lisäksi Turkish Airlines ja HIFK voivat julkaista kilpailuun osallistuneet kuvat omilla verkkosivuillaan sekä some-kanavissaan, esim. Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilillään.
Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan yhden päivän sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, arvotaan uusi voittaja. Osallistuminen kampanjaan ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin puutteisiin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

7. Muut ehdot
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Osallistuja sitoutuu noudattamaan myös osallistumiskanavien omia käyttöehtoja. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa henkilön osallistumisen kilpailuun omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli kilpailuun liittyvästä promootiomateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, kilpailun Järjestäjä, promootion yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.
Kilpailu ei ole minkään sosiaalisen median kanavan tai sovelluksen sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän käyttöön.

Näytä kaikki uutiset