logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kysymyksiä ja vastauksia HIFK:n uudesta mobiilisovelluksesta

Kiitos, että latasit IFK:n uuden mobiilisovelluksen. Tässä lisätietoa sovelluksesta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mille mobiilikäyttöjärjestelmille sovellus on ladattavissa?
– Sovellus on tehty Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Windows-puhelimiin sovellusta ei valitettavasti ole saatavilla.

Kuka on tehnyt sovelluksen?
– Sovelluksen ovat toteuttaneet IFK:n digikumppani Bureau Little ja Starcut.

Onko tämä nyt tässä?
– Ei suinkaan. Sovellusta kehitetään jatkuvasti ja jo tämän kauden aikana on odotettavissa uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Toimiiko se nyt kuin junan hissi?
– Toimii, mutta alkuvaiheessa applikaatiossa saattaa vielä ilmetä korjattavia asioita. Muista päivittää sovellus, kun uusi versio tulee Play-kaupaan ja App Storeen.

Kannattaako push-ilmoitukset sallia?
– Ilman muuta. Saat heti tiedon, kun uutisia julkaistaan ja mikä tärkeintä, tuttu Nordiksen sireeni ilmoittaa sinulle aina, kun IFK tekee maalin.

Miksi lataisin sovelluksen?
– Pysyt ajan tasalla joukkueen tapahtumista, voit ostaa kätevästi pääsylippuja otteluihin, katsoa videoita ja seurata IFK:n ja joukkueen pelaajien sosiaalisen median kanavia. Saat myös vain mobiilisovelluksen käyttäjille suunnattuja tarjouksia ja saat puhelimeesi IFK:n otteluiden reaaliaikaisen tulosseurannan.

Minkälaisia etuja mobiilisovelluksen käyttäjät saavat?
– Esimerkiksi nyt heti kättelyssä nopeimmat lataajat saavat ostaa etuhintaisia lippuja kahteen runkosarjan otteluun. Lisää on tulossa kauden aikana.

Näytä kaikki uutiset