Wärtsilästä yksi Helsingin IFK:n pääyhteistyökumppaneista

Wärtsilä ja jääkiekon Liigassa pelaava Helsingin IFK aloittavat yhteistyön. Tällä viikolla solmitun sopimuksen myötä Wärtsilästä tulee yksi IFK:n pääyhteistyökumppaneista.

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava teknologiaosaaja, jonka ympäristöystävällisiä ratkaisuja on viety yli 170 maahan. Viime kaudella Liigan runkosarjan voittanut ja pudotuspeleissä hopealle sijoittunut IFK on yksi Suomen menestyneimmistä jääkiekkojoukkueista ja lähes 120-vuotias helsinkiläinen suurseura.

– Jääkiekko on Suomen ykköslaji ja IFK sen terävintä kärkeä. Kumppanuus tuo meille arvokasta näkyvyyttä kotimaan kaukaloissa ja mediassa sekä CHL-otteluiden kautta myös Euroopassa. Voimme järjestää mieleenpainuvia asiakastilaisuuksia ja tarjota henkilöstöllemme lippuja otteluihin. On hienoa, miten IFK pystyy räätälöimään palvelut juuri meidän tarpeisiimme, sanoo Wärtsilän viestintäjohtaja Atte Palomäki.

IFK on erittäin tyytyväinen yhteistyösopimuksen syntymisestä.

– Modernissa yhteistyössä toiminta tuottaa lisäarvoa molemmille osapuolille. Tässä yhteistyössä kohtaa kaksi perinteistä, alansa johtavaa toimijaa, joilla on paljon annettavaa toisilleen, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Wärtsilä näkyy tulevalla kaudella IFK:n peliasussa ja yhteistyön myötä yhtiö tukee myös seuran juniorityötä. IFK on viime vuosina lisännyt merkittävästi panostustaan seuran junioritoimintaan.

”Urheileva ja liikkuva nuori voi hyvin ja usein myös pärjää hyvin kaikilla elämän osa-alueilla. Tämän yhteistyön ulottuminen myös junioritoimintaamme on meille erittäin tärkeää”, sanoo IFK:n Valtanen.

Wärtsilä lyhyesti:

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava edistyksellisen teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin ja kokonaishyötysuhteeseen.
Vuonna 2015 Wärtsilän liikevaihto oli 5 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 18800. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä yli 70 maassa eri puolilla maailmaa. Wärtsilän osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.
www.wartsila.com

Näytä kaikki uutiset