BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle upea kotivoitto trillerissä

IFK-KalPa 2-1 ja. (1-0, 0-1, 0-0, 1-0)

Lauantai-illan matsi meni Nordiksella kynsien pureskeluksi, kun IFK ja KalPa kohtasivat kolmatta kertaa tällä kaudella. Tasainen ja viihdyttävä matsi eteni jatkoajalle, jonka ratkaisi ylivoimalla IFK:n puolustaja Teemu Eronen. Ottelua seurasi IFK:n kauden ennätysyleisö, 8164 katsojaa.

Avauserässä KalPa oli ekan kympin ajan terävä, mutta IFK sai hiljalleen koneita käyntiin ja ajassa 13.12 Jasse Ikonen vei kotijoukkueen 1-0-johtoon. KalPa tasoitti toisessa erässä 1-1:een, mutta sen jälkeen maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty.

Jatkoajan alussa IFK sai viiden minuutin ylivoiman, kun KalPan puolustaja Niko Mikkola ryntäsi IFK-veskari Niklas Bäckströmin päälle. Bäckström jouduttiin ottamaan vaihtoon ja Kevin Lankinen hyppäsi tolppien väliin. IFK pyöritti vaarallista ylivoimaa ja pelikello pysähtyi aikaan 64.09, kun Erosen veto upposi takanurkkaan. Näin IFK otti kauden toisen voittonsa KalPasta numeroin 2-1.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste

Viikon kolmesta matsista IFK otti kaksi voittoa ja viisi sarjapistettä. Ensi viikolla joukkue pelaa kotona keskiviikkona Sportia vastaan ja lauantaina vieraspelin Lahdessa. Osta liput keskiviikon kotipeliin Ticketmasterista!