DANA BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lla makea kotivoitto

IFK-Pelicans 4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

IFK nappasi selätysvoiton Pelicansista torstai-iltana ja otti kaikilla pelin osa-alueilla ison askeleen eteenpäin. IFK oli kuskin paikalla alusta loppuun ja otti ansaitun voiton.

Pelicans meni avauserän alussa johtoon IFK:n oman päädyn kiekonmenetyksen jälkeen, mutta sen jälkeen kotijoukkue otti ykkösketjunsa johdolla otteen ja meni toisessa erässä menojaan. Roope Hintz tasoitti Joonas Raskin syötöstä avauserässä 1-1:een ja toisessa erässä Juuso Puustinen ampui ylivoimalla yläpesään 2-1.

Kolmas erä oli IFK:n näytöstä. Teemu Eronen tuikkasi tasavajaalla 3-1 ajassa 41.58 ja Hintz ampui loppunumerot 4-1 kuusi minuuttia myöhemmin. Raskin illan saldo oli 0+3.

Katso ottelun tilastot ja maalikooste.

IFK:n seuraava peli on lauantaina, jolloin joukkue kohtaa Oulussa Kärpät. Nordiksella pelataan taas ensi viikon lauantaina, jolloin vieraaksi tulee Ässät. Osta liput matsiin Ticketmasterista.