Erik Thorell odottaa ensimmäistä ulkoilmaotteluaan

IFK ja Oulun Kärpät kohtaavat 5. joulukuuta Kaisaniemen puistossa pelattavassa ulkoilmaottelussa.

IFK ja Oulun Kärpät kohtaavat 5. joulukuuta Kaisaniemen puistossa pelattavassa ulkoilmaottelussa. Liput matsiin ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

Joulukuussa pelattava ottelu on IFK-hyökkääjä Erik Thorellille uran ensimmäinen ulkoilmaottelu. Ruotsalaishyökkääjän mukaan odotettavissa on tapahtuma, johon jokainen pelaaja syttyy automaattisesti.

– En ole aikaisemmin pelannut ulkoilmaotteluita, joten olen todella innoissani. Se on minulle uusi kokemus ja odotan sitä paljon. Ulkojäällä pelaaminen on tietysti erilaista kuin jäähallissa, mutta se kuulostaa erittäin siistiltä. Tiedossa on ainutlaatuinen tapahtuma, Thorell sanoo.

IFK juhlistaa tällä kaudella 120-vuotista seurahistoriaansa. 5. joulukuuta pelattava Helsinki Ice Challenge -ottelu on myös osa Helsingin kaupungin järjestämien satavuotista itsenäisyyttä juhlistavien tapahtumien sarjaa sekä Suomi 100-ohjelmaa. Kaisaniemen puistoon rakennetaan kiekkoareena oheispalveluineen 18 000 katsojalle.

– Se on meille iso ottelu. Pelaamme sarjapisteistä ja paikalle on saapumassa paljon IFK:n kannattajia. Yleisön tuki on meille todella tärkeää. En ole koskaan päässyt pelaamaan noin suuren yleisön edessä. Tunnelma on poikkeuksellinen sekä kentällä että katsomossa, Thorell kertoo.

Viime kaudella TPS-paidassa 24 liigamaalia runkosarjassa tehnyt Thorell siirtyi IFK:hon täksi kaudeksi kaksivuotisella pelaajasopimuksella. Maaottelutauolle lähdettäessä hän on IFK:n sisäisessä pistepörssissä kakkosena tehopisteillä 5+8. Thorell kertoo olevansa omiin peliesityksiin tyytyväinen, vaikka parannettavaakin löytyy.

– Tehopisteitä voisi olla enemmän. Startti tähän kauteen oli koko joukkueelta vaikea, mutta olemme parantaneet pelaamistamme huomattavasti sarjan edetessä. Työnteko jatkuu ja teemme joka päivä töitä ollaksemme parempi ja yhtenäisempi joukkue, Thorell korostaa.

IFK – Kärpät tiistaina 5.12. kello 18.30 Kaisaniemen puistossa

Helsingin IFK ja puolen Suomen Kärpät kohtaavat tiistaina 5.12. pelattavassa ulkoilmaottelussa Kaisaniemessä. Ennen matsin alkua yleisön virittää hyvään fiilikseen Haloo Helsinki!, joka esiintyy juhlayleisölle joukkueiden alkulämmittelyiden jälkeen.

Varmista paikkasi IFK:n 120v-juhlamatsissa ja osta liput Ticketmasterista.

Erik Thorell

Näytä kaikki uutiset