Joulun ajan muistilista IFK:n kannattajalle!

Tässä parhaat vinkit punaisen joulun viettoon!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja IFK:n kannattajille on tarjolla lahjavinkkejä ja ohjelmaa välipäiville. Tässä muistilistaa IFK:n kannattajille.

AUKIOLOT

– HIFK Shopista löytyy parhaat lahjat joulupukinkonttiin. Helsingin jäähallilla sijaitseva liike on avoinna arkisin kello 9.00-17.00 ja lauantaisin 10.00-14.00. Liike on kiinni 24.12.-26.12.

– IFK:n toimisto on kiinni 20.12.-25.12. välisen ajan.

YLEISÖLUISTELU

– Helsingin jäähallissa järjestetään yleisöluistelu ennen tapaninpäivän ottelua. Nordiksen kaukalon jään voi käydä testaamassa kello 14.00-15.30. Yleisöluistelusta voi suoraan jäädä illan otteluun IFK-Pelicans.

– Sisäänkäynti D-ovista (parkkipaikan puolelta) klo 13.45 alkaen ja myös ilman illan matsin pääsylippua pääsee luistelemaan. Omat luistimet ja kypärät mukaan. Mailat eivät ole sallittu.

– D-päädyssä on ilmainen narikka, johon luistimet voi pelin ajaksi jättää.

OTTELUT

IFK pelaa joulun aikaan kaksi kotiottelua. Tapaninpäivänä IFK kohtaa Nordiksella Pelicansin kello 17.00 ja lauantaina 30.12. pelataan ottelu IFK-KooKoo kello 17.00. Yleisöluistelu järjestetään myös ennen IFK-KooKoo-matsia.

Osta liput IFK-Pelicans-otteluun tästä linkistä.

Osta liput IFK-KooKoo-matsiin tästä linkistä.

Molemmissa otteluissa on runsaasti koko perheelle suunnattuja oheistapahtumia, kuten pelaajanurkkaus, peli- ja piirustuspisteitä ja musiikkiesityksiä.
ILOISTA JOULUA KOKO IFK-PERHEELLE!

Näytä kaikki uutiset