logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL:n lohkot arvottiin – IFK:lle mielenkiintoiset vastustajat

IFK kohtaa HC Bolzanon, Skellefteå AIK:n ja GKS Tychyn.

CHL:n ensi kauden lohkot arvottiin keskiviikkona Kööpenhaminassa. IFK pelaa C-lohkossa ja vastustajiksi arvottiin italialainen HC Bolzano, ruotsalainen Skellefteå AIK ja puolalainen GKS Tychy. Näistä Skellefteå AIK on IFK:lle tuttu aiemmilta vuosilta, sillä joukkueet kohtasivat lohkovaiheessa CHL:n ensimmäisellä kaudella syksyllä 2014. Molemmat joukkueet voittivat tuolloin omat kotipelinsä.

Skellefteå on ehdottomasti yksi Euroopan kovimmista joukkueista. Kahdeksan viime kauden aikana se on pelannut seitsemän kertaa kivenkovan SHL:n finaaleissa ja voittanut kaksi mestaruutta.

HC Bolzano voitti viime kaudella EBEL-liigan mestaruuden. Joukkuetta valmentaa Kai Suikkanen. GKS Tychy on hallitseva Puolan mestari. IFK kohtaa jo toista kautta putkeen puolalaisen joukkueen, sillä viime syksynä IFK:n lohkossa pelasi Comarch Cracovia.

Ottelut pelataan elokuun, syyskuun ja lokakuun aikana. Pelipäivät varmistuvat lähiviikkojen aikana. IFK:n kausikorttiin sisältyy CHL:n lohkovaiheen kotiottelut. Tilaa oma kausikorttisi, niin näet kotimaista ja kansainvälistä huippulätkää omalta paikaltasi Nordiksella!

Näytä kaikki uutiset