DANA MATSIRAPORTTI: Nolla pistettä Kuopiosta

KalPa-IFK 3-2 (1-0, 1-2, 1-0)

Reissu Savon sydänmaille ei tuottanut tälläkään kertaa pisteitä, kun kotijoukkue KalPa otti niukan voiton IFK:sta. Stadilaisten kohtaloksi koituivat erikoistilanteet, joista KalPa iski kaksi jälkimmäistä maaliaan.

IFK:n ykkönen oli puolustaja Oliwer Kaski, joka teki joukkueen molemmat maalit. IFK:lla oli tasakentällisin homma hyvin hanskassa, mutta kuten edellisellä Kuopion visiitillä, pisteet jäivät haaveeksi.

Kotijoukkue tuli matsiin terävästi ja meni johtoon jo neljän minuutin pelin jälkeen, kun puolustaja Mikael Seppälä ampui etuylänurkkaan 1—0. Avauserässä ei enempää maaleja nähty, mutta toisessa erässä Kaski aloitti ilotulituksensa.

23 minuutin jälkeen Kaski harhautti KalPan hyökkääjän ja ampui tasoituksen siniviivan tuntumasta. Heti matsin puolivälin jälkeen Kaski teki kauden yhdeksännen maalinsa, kun siniviivalämäri upposi maaliin. Kaksi ja puoli minuuttia myöhemmin IFK pääsi jälleen ylivoimalle, mutta tällä kertaa kolisi omassa päädyssä. Mikko Nuutinen pääsi 2-1-hyökkäykseen ja tasoitti pelin ajassa 34.15.

Päätöserää ehdittiin pelata reilut neljä minuuttia, kun KalPa teki voittomaalinsa. Mathew Maione tykitti ylivoimalla siniviivalta 3-2, mikä jäi matsin lopputulokseksi.